Adw

Cariere 5motive

Te faci remarcat si promovezi pe baza rezultatelor tale.
Libra Internet Bank aprecieaza eforturile facute pentru a performa la standarde cat mai inalte. De aceea, ai sanse mari sa promovezi daca te impui treptat pe baza rezultatelor tale profesionale. Depinde doar de tine!

Ideile tale sunt ascultate. La Libra Internet Bank se practica “politica usilor deschise”.
Te incurajam sa-ti exprimi opiniile, sugestiile, initiativele astfel incat sa putem tine cont de ele. La Libra Internet Bank, toti angajatii vin permanent cu idei si initiative, cele mai bune fiind constant puse in practica.

Iti poti construi o cariera de succes, pe termen lung.
Dorinta de a face performanta, initiativa puternica si o doza de loialitate – acestea sunt ingredientele unei cariere de succes pe termen lung in Libra Internet Bank. Toate povestile de succes din Libra Internet Bank au inceput cu…prima zi de munca, primul proiect, prima provocare, primul succes.

Te asteapta multe provocari.
Stim ca una dintre capcanele care provoaca insatisfactii profesionale este blazarea, instaurata ca urmare a monotoniei activitatilor efectuate. Te asiguram ca la Libra Internet Bank nu vei avea aceasta problema: vei fi permanent ocupat cu noi provocari, vei avea mereu ceva de invatat sau un nou proiect de dus la capat.

Faci parte dintr-o SuperECHIPA.
Vei descoperi aici colegi care prin competitivitate te ajuta sa devii tot mai bun, prin colegialitate te vor sprijini sa faci fata cu bine provocarilor, iar prin umor, sa te bucuri de fiecare zi la Libra Internet Bank.