Simplificam bankingul pentru tine
CONTURI

Pachetul LibraFree
Gratuitate extinsa

Conturi persoane fizice Zero comisioane
deschidere, administrare, incasari si plati in lei

Vei putea imediat:

 • - sa portezi bani din alta banca
 • - sa-ti faci un cont de economii
 • - sa soliciti un credit online
 • [+] oferta completa
ECONOMII

Comision ZERO la scadenta depozit

Dobanzi depozite 2.43% la un an
si o luna pentru
depozite in lei
CREDITE

0% comision acordare/administrare

Credite persoane fizice

Card de debit online si credit online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Mizam pe RAPIDITATE
 • Comision 3 lei pentru plati
  sub 50.000 lei
 • Zero comision depunere numerar
 • Zero costuri de deschidere cont
 • Platforma schimburi valutare (tranzactionare timp real)
 • [+] oferta completa
DEPOZITE
Dobanzi depozite persoane juridice 2.00% pentru
un depozit pe
18 luni in Lei
Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Solutii pentru finantarea proiectelor
OPERATIUNI

Zero costuri deschidere cont

 • - Comision 3 lei pentru plati sub 50.000 lei
 • - Zero comision depunere numerar
  Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.

Stiri financiare despre produsele Libra Internet Bank

Deschide cont online
dureaza 3 minute

Revolut ofera IBAN-uri locale celor peste 1.25 milioane de utilizatori romani, in parteneriat cu Libra Internet Bank

 • Clientii Revolut din Romania vor avea propriul lor IBAN in RON, oferit in parteneriat cu Libra Internet Bank, la finalul acestei saptamani.
 • Romanii vor putea face acum transferuri rapide si sigure direct in RON catre conturile lor Revolut.
 • Cei peste 1.25 milioane de utilizatori Revolut in Romania au efectuat pana in prezent tranzactii in valoare totala de peste 6 miliarde de Euro

Bucuresti, 5 noiembrie 2020: Revolut anunta lansarea conturilor curente locale pentru clientii din Romania, oferite in parteneriat cu Libra Internet Bank. Utilizatorii romani vor putea primi salariul direct in contul lor Revolut si isi vor putea gestiona intreaga viata financiara direct din aplicatia Revolut, de la finalul acestei saptamani. Acestia vor putea încasa bani în RON din orice cont local si vor putea alimenta contul Revolut prin transfer bancar, simplu si rapid, fara comisioane ascunse.

Numarul romanilor care aleg sa foloseasca Revolut zi de zi este in continua crestere, iar reprezentantii companiei se asteapta ca aceasta tendinta sa se mentina datorita lansarii conturilor locale.

"IBAN-urile locale sunt una dintre dintre cele mai cerute functionalitati pe piata locala, avand in vedere faptul ca inca vedem discriminare a IBAN-urilor in Romania, iar bancile traditionale nu permit clientilor sa efectueze tranzactii transfrontaliere in RON. Ne bucuram sa anuntam ca, fiecare utilizator Revolut din Romania va beneficia de propriul cont local, disponibil direct in aplicatie, de la finalul acestei saptamani. Le oferim astfel utilizatorilor nostri din Romania o experienta cu adevarat locala, insa la standarde globale. Revolut poate deveni astfel contul principal pentru utilizatorii romani, acestia avand la dispozitie o modalitate mai buna, mai rapida si mai convenabila de a-si gestiona intreaga viata financiara, direct din aplicatie.", a declarat Irina Nicoleta Scarlat, Global Head of Growth la Revolut.

"Libra Internet Bank este in prezent cea mai activa banca romaneasca in zona fintech-urilor. Ne bucuram ca Revolut, unul dintre marii jucatori internaționali din domeniu, alege sa lucreze cu noi pentru furnizarea de solutii catre clientii lor din Romania. Detinem toate atuurile pentru ca aceste parteneriate sa functioneze ca un adevarat vector de crestere si inovatie, atat pentru partenerii nostri, cat si pentru noi", a declarat Emil Bituleanu, Director General al Libra Internet Bank.

Fintech-ul Britanic Revolut este compania de tehnologie cu cea mai rapida crestere din EMEA potrivit clasamentului Deloitte Fast 500. Peste 1.25 milioane de romani si-au deschis un cont Revolut in ultimii doi ani si jumatate, de la lansarea companiei pe piata locala. Revolut continua sa ajute utilizatorii sa obtina mai mult de la banii lor, sa cheltuie eficient, sa economiseasca si sa investeasca, totul printr-o simpla apasare de buton.

Cum aleg romanii sa foloseasca Revolut

Cu un volum total al tranzactiilor care a depasit 6 miliarde de Euro, romanii prefera functionalitatile de zi cu zi ale Revolut, precum posibilitatea de a efectua plati cu usurinta, acasa si in strainatate, online si offline. Utilizatorii Revolut se afla intotdeauna in control iar banii lor sunt in siguranta datorita funcționalitatilor de siguranta: posibilitatea de a bloca sau dezactiva cardul pentru diferite tipuri de tranzactii (plati swipe, tranzactii online, retrageri de numerar, plati contactless) si posibilitatea de a folosi optiunea de siguranta pe baza de geolocalizare pentru a anula toate tranzactiile efectuate atunci cand cardul nu se afla in proximitatea telefonului. Cei mai populari comercianti in randul romanilor sunt OMV, Foodpanda, Uber, Bolt, Lidl, McDonald's si Carrefour.

Pe langa optiunea de a cheltui in siguranta si de a-si gestiona mai bine banii prin intermediul functionalitatilor de bugetare, Revolut a ajutat utilizatorii locali sa isi atinga mai repede obiectivele financiare prin intermediul pusculitelor digitale "Vaults". Romanii au deschis peste 140.000 de pusculite digitale Vaults si au strans peste 40 de milioane de RON din maruntisul ramas dupa fiecare tranzactie, contribuții individuale sau plati recurente.

Totodata, romanii folosesc Revolut si pentru a-i invata pe copii notiuni de educatie financiara si a-i pregati astfel mai bine pentru viata. Peste 17.000 de copii din Romania au astazi un cont Revolut Junior.

Revolut a democratizat atat piața de investitii cat si tranzactionarea de criptomonede, cu utilizatori locali care investesc in criptomonede, metale prețioase (aur sau argint), dar si in actiuni de la peste 750 de companii din State Unite, direct din aplicatia Revolut, printr-o simpla apasare de buton.

Lansarea conturilor locale va permite utilizatorilor Revolut sa incaseze bani in RON din orice cont din Romania, direct in IBAN-ul personal in RON. Utilizatorii romani vor avea astfel posibilitatea sa isi gestioneze intreaga viata financiara dintr-un singur loc, fara comisioane ascunse. Reprezentantii companiei se asteapta ca un numar tot mai mare de clienti sa foloseasca Revolut drept cont principal.

Despre Revolut

Dezvoltam prima aplicatie financiara cu adevarat globala din lume. Revolut a pornit la drum in 2015 in Marea Britanie oferind transferuri de bani si schimb valutar. Astazi, clientii nostri din intreaga lume folosesc zeci de produse inovatoare Revolut si fac peste 100 de milioane de tranzactii pe luna.

Ajutam utilizatorii sa isi imbunatateasca situatia financiara, sa isi controleze mai bine banii si sa se conecteze usor cu oameni din intreaga lume prin intermediul conturilor personale si de business. www.revolut.com

Despre Libra Internet Bank

Libra Internet Bank, membra a grupului american de investitii New Century Holdings (din 2003), este una dintre cele mai dinamice banci din Romania. Cu o retea de 55 de sucursale, banca este specializata in domenii precum profesiile liberale, dezvoltatorii imobiliari, agribusiness-ul sau segmentul IMM-urilor si acorda o atentie deosebita tehnologiei moderne si parteneriatelor cu fintech-urile.

05-11-2020

Cu ce te mai
putem ajuta?