Simplificam bankingul pentru tine
CONTURI

Cont online

Conturi persoane fizice Zero comisioane
deschidere, administrare, incasari si plati in lei

Vei putea imediat:

 • - sa portezi bani din alta banca
 • - sa-ti faci un cont de economii
 • - sa soliciti un credit online
 • [+] oferta completa
ECONOMII

Comision ZERO la scadenta depozit

Dobanzi depozite 5.95% la un an
si o luna pentru
depozite in lei
CREDITE

0% comision
acordare / administrare

Credit de consum de pana la 70.000 lei
pe maxim 5 ani
Card de debit online si credit online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Mizam pe RAPIDITATE
 • Comision 3 lei pentru plati
  sub 50.000 lei
 • Zero comision depunere numerar
 • Zero costuri de deschidere cont
 • Platforma schimburi valutare (tranzactionare timp real)
 • [+] oferta completa
DEPOZITE
Dobanzi depozite persoane juridice 5.25% pentru
un depozit pe
18 luni in Lei
Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.

Stiri financiare

O noua premiera pentru fintech-uri: Libra Internet Bank, partener Monese in Romania

Bucuresti, 12 februarie 2020 - LIBRA INTERNET BANK face posibila lansarea conturilor pentru Romania ale serviciului Monese si continua sa fie furnizor de solutii bancare pentru fintech-uri internationale cu impact global. Aproximativ 300.000 de romani se pot astfel bucura de avantajele deschiderii unui cont in lei prin intermediul serviciului Monese.

"Acest parteneriat este rezultatul unei strategii solide si sustenabile, prin care ne-am afirmat rolul de organizatie orientata catre tehnologie si parteneriate cu fintech-urile. Traim intr-o era a colaborarii, iar LIBRA INTERNET BANK detine toate atuurile pentru a fi un partener cheie al celor mai inovatori jucatori financiari", spune Emil Bituleanu, CEO-ul LIBRA INTERNET BANK.

Libra Internet Bank

LIBRA INTERNET BANK marcheaza astfel o noua premiera, dupa ce a fost prima banca din sistem care a furnizat tehnologia bancara in cadrul unui proiect international de plati instant printr-o aplicatie de mesagerie.

LIBRA INTERNET BANK, parte a grupului american de investitii New Century Holdings (NCH), este una dintre bancile cu cea mai rapida crestere din regiunea CEE si a fost recunoscuta in Romania drept Digital Bank of the Year, in anul 2019. Banca are parteneriate cu diverse fintech-uri pentru a implementa solutii creative in regiunea Europei Centrale si de Est.

11-02-2020

Cu ce te mai
putem ajuta?