Libra Internet Bank

O noua premiera pentru fintech-uri: Libra Internet Bank, partener Monese in Romania

Bucuresti, 12 februarie 2020 - LIBRA INTERNET BANK face posibila lansarea conturilor pentru Romania ale serviciului Monese si continua sa fie furnizor de solutii bancare pentru fintech-uri internationale cu impact global. Aproximativ 300.000 de romani se pot astfel bucura de avantajele deschiderii unui cont in lei prin intermediul serviciului Monese.

"Acest parteneriat este rezultatul unei strategii solide si sustenabile, prin care ne-am afirmat rolul de organizatie orientata catre tehnologie si parteneriate cu fintech-urile. Traim intr-o era a colaborarii, iar LIBRA INTERNET BANK detine toate atuurile pentru a fi un partener cheie al celor mai inovatori jucatori financiari", spune Emil Bituleanu, CEO-ul LIBRA INTERNET BANK.

Libra Internet Bank

LIBRA INTERNET BANK marcheaza astfel o noua premiera, dupa ce a fost prima banca din sistem care a furnizat tehnologia bancara in cadrul unui proiect international de plati instant printr-o aplicatie de mesagerie.

LIBRA INTERNET BANK, parte a grupului american de investitii New Century Holdings (NCH), este una dintre bancile cu cea mai rapida crestere din regiunea CEE si a fost recunoscuta in Romania drept Digital Bank of the Year, in anul 2019. Banca are parteneriate cu diverse fintech-uri pentru a implementa solutii creative in regiunea Europei Centrale si de Est.


Publicat pe: 11 Februarie 2020