Simplificam bankingul pentru tine
CONTURI

Gratuitate extinsa

Conturi persoane fizice Zero comisioane
deschidere, administrare, incasari si plati in lei

Vei putea imediat:

 • - sa portezi bani din alta banca
 • - sa-ti faci un cont de economii
 • - sa soliciti un credit online
 • [+] oferta completa
ECONOMII

Comision ZERO la scadenta depozit

Dobanzi depozite 3.52% la un an
si o luna pentru
depozite in lei
Card de debit online si credit online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Mizam pe RAPIDITATE
 • Comision 3 lei pentru plati
  sub 50.000 lei
 • Zero comision depunere numerar
 • Zero costuri de deschidere cont
 • Platforma schimburi valutare (tranzactionare timp real)
 • [+] oferta completa
DEPOZITE
Dobanzi depozite persoane juridice 4.72% pentru
un depozit pe
18 luni in Lei
Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.

Bursa Antreprenorului

Deschide un cont de firma si castiga o bursa de studiu in cadrul programelor Academiei de Management desfasurate de EXEC-EDU

Perioada concursului: 15-26 octombrie 2018

Deschide un cont la Libra Internet Bank pentru firma sau profesia ta liberala si poti castiga o bursa de studiu in cadrul programelor Academiei de Management desfasurate de compania de training EXEC-EDU – unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata autohtona de training si consultanta, recunoscut pentru programele sale de management si leadership.

Ai deschis contul pentru firma sau profesia ta liberala in perioada concursului?
Alege programul de training pe care vrei sa il urmezi daca vei castiga una dintre cele doua burse acordate de Libra Internet Bank.

Marketing Management
Vrei sa iti cresti afacerea prin atragerea de noi clienti sau vrei o imagine mai buna a brandului tau? Alege cursul de Marketing Management si afla ce strategii si instrumente de marketing poti aplica.
Perioada cursului: 8 noiembrie - 21 februarie 2019.

Finante pentru Manageri Nefinantisti
Ai o afacere si vrei sa afli mai multe despre analiza si interpretarea indicatorilor financiari? Atunci cursul de Finante pentru Manageri Nefinantisti este poate cel mai potrivit pentru tine.
Perioada cursului: 6 noiembrie 2018 – 19 februarie 2019.

Managementul strategic al resurselor umane
Esti antreprenor sau manager si vrei sa aplici cele mai noi tehnici de management al resurselor umane in compania pe care o conduci? Cursul de Management strategic al resurselor umane iti dezvaluie abordarea strategica a tuturor proceselor de resurse umane.
Perioada cursului: 6 noiembrie 2018 – 19 martie 2019.

Managementul Proiectelor
Esti antreprenor sau manager si vrei sa iti optimizezi proiectele? Programul Managementul proiectelor iti va asigura expertiza necesara gestiunii proiectelor, in conformitate cu metodologia PMI®– cea mai mare organizatie profesionala de profil. In plus, este primul pas catre obtinerea celui mai prestigios titlu international in domeniu, cel de Project Management Professional (PMP®).
Perioada cursului: 17 noiembrie 2018 – 28 februarie 2019.

 • Regulamentul concursului il poti descarca aici

Ai nevoie de ajutor?

08008 55555