Simplificam bankingul pentru tine
CONTURI

Gratuitate extinsa

Conturi persoane fizice Zero comisioane
deschidere, administrare, incasari si plati in lei

Vei putea imediat:

 • - sa portezi bani din alta banca
 • - sa-ti faci un cont de economii
 • - sa soliciti un credit online
 • [+] oferta completa
ECONOMII

Comision ZERO la scadenta depozit

Dobanzi depozite 2.70% la un an
si o luna pentru
depozite in lei
Card de debit online si credit online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Mizam pe RAPIDITATE
 • Comision 3 lei pentru plati
  sub 50.000 lei
 • Zero comision depunere numerar
 • Zero costuri de deschidere cont
 • Platforma schimburi valutare (tranzactionare timp real)
 • [+] oferta completa
DEPOZITE
Dobanzi depozite persoane juridice 2.62% pentru
un depozit pe
18 luni in Lei
Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Investim incredere in activitatile tale agricole
OPERATIUNI

Zero costuri deschidere cont

 • - Comision 3 lei pentru plati sub 50.000 lei
 • - Zero comision depunere numerar
 • [+] oferta completa
Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Solutii pentru finantarea proiectelor

Stiri financiare despre produsele Libra Internet Bank

Deschide cont online
dureaza 3 minute

Premiera: Libra Internet Bank lanseaza Creditul Online, fara hartii si fara drumuri la banca

Bucuresti, 28 septembrie : Pentru prima data in Romania, LIBRA INTERNET BANK lanseaza pe piata bancara un produs de creditare 100% online, prin care clientii persoane fizice pot accesa un credit de consum fara a merge la banca.

"Ca si in cazul contului online, pe care l-am lansat in 2014, si de aceasta data am reusit sa fim prima institutie bancara din Romania care ofera un produs de creditare exclusiv online, ca urmare a orientarii bancii catre zona de digital banking", a declarat Emil Bituleanu, director general LIBRA INTERNET BANK .

Creditul online este destinat persoanelor fizice, cu cetatenie romana si rezidenta in Romania, cu varsta cuprinsa intre 19 si 59 de ani impliniti. Clientii pot obtine intre 1.000 si 20.000 lei, cu o dobanda variabila ROBOR 3M + marja fixa de 12.93%, perioada de creditare fiind de maximum 5 ani. De asemenea, clientii online LIBRA INTERNET BANK beneficiaza de zero comisioane, putand obtine creditul online fara comision de analiza a dosarului si fara comision de acordare.

Procesul de acordare a creditului online este unul foarte simplu. Clientii isi pot deschide rapid un cont online, pe care il activeaza printr-un transfer initial de 1 leu. Pot aplica, apoi, la creditul online direct din aplicatia de internet banking, primesc oferta pe email si o accepta printr-un click in internet banking, urmand sa primeasca banii pe cont imediat, totul fara hartii, fara drumuri la banca.

Pe piata bancara din Romania, LIBRA INTERNET BANK se remarca prin produse inovatoare, fiind prima banca din Romania care a oferit serviciul de deschidere a unui cont bancar online, inca din noiembrie 2014. LIBRA INTERNET BANK are in prezent o retea de 46 de sucursale care deservesc preponderent clienti din segmentele Profesii Liberale, IMM, Corporate si AgriBusiness.

28-09-2016