Simplificam bankingul pentru tine
CONTURI
Conturi persoane fizice Zero comisioane
deschidere, administrare, incasari si plati in lei

Vei putea imediat:

ECONOMII

Comision ZERO la scadenta depozit

Dobanzi depozite 8.39% la un an
si o luna pentru
depozite in lei
CREDITE

0% comision
acordare / administrare

Credit de consum de pana la 70.000 lei
pe maxim 5 ani
 

Programe pentru angajati

 

Pentru noi, cele mai importante sunt echipele noastre. Pe langa beneficii pe care le gandim exact dupa nevoile lor, construim programe dedicate, strans legate de pasiunile lor, dar si de nevoile de dezvoltare: Libra Energize, Libra Cultural, Academia de Banking, traininguri, sesiuni de inovatie


Libra Energize

Libra Energize este o competitie interna prin care echipe formate din angajati ai bancii se intrec la concursuri sportive extrem de interesante, precum: alergare asfalt sau montana, bicicleta, inot, escalada, caiac, crossfit, tir cu arcul sau cu arma, raliu etc.

Libra Energize este energie pura, este definitia sportului. Arata si dovedeste cu adevarat ce inseamna o echipa. Libra Energize este inspiratie, o provocare pentru toti cei care o accepta.
Libra Energize a facut ca 10% dintre angajatii bancii sa intre in competitie si sa se antreneze incontinuu.

Libra Cultural

Libra Cultural este un program dedicat angajatilor Libra, format din ateliere, cursuri si workshop-uri culturale precum: fotografie, picturia, design interioR, teatru, nutritie, comunicare si tehnici NPL, mindfulness si multe altele.

Programul urmareste sa promoveze in randul angajatilor actiuni care faciliteaza comunicarea si relationarea in interiorul echipei si le ofera posibilitatea sa isi descopere potentialul propriu, dar si sa aiba oportunitatea de a-i cunoaste mai bine pe cei cu care lucreaza zi de zi, intr-o atmosfera destinsa.

Libra Voices

Libra Voices este un program intern, online, prin care angajatii bancii se pregatesc pentru a livra, in cadrul unui campionat, cele mai captivante si de impact discursuri.
"Talk LESS, say MORE" este deviza programului – pentru ca, indiferent de subiectul despre care alegi sa vorbesti, important este sa transmiti o poveste celui care te asculta, intr-o forma relevanta.

Libra Voices isi propune sa ofere angajatilor oportunitatea de a-si exersa abilitatile de comunicare, dar si de a stimula interactiunile si spiritul de echipa.


Ai nevoie de ajutor?