Simplificam bankingul pentru tine
CONTURI

Gratuitate extinsa

Conturi persoane fizice Zero comisioane
deschidere, administrare, incasari si plati in lei

Vei putea imediat:

 • - sa portezi bani din alta banca
 • - sa-ti faci un cont de economii
 • - sa soliciti un credit online
 • [+] oferta completa
ECONOMII

Comision ZERO la scadenta depozit

Dobanzi depozite 3.79% la un an
si o luna pentru
depozite in lei
Card de debit online si credit online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Mizam pe RAPIDITATE
 • Comision 3 lei pentru plati
  sub 50.000 lei
 • Zero comision depunere numerar
 • Zero costuri de deschidere cont
 • Platforma schimburi valutare (tranzactionare timp real)
 • [+] oferta completa
DEPOZITE
Dobanzi depozite persoane juridice 4.72% pentru
un depozit pe
18 luni in Lei
Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.

Stiri financiare despre produsele Libra Internet Bank

Deschide cont online
dureaza 3 minute

Libra internet Bank sprijina afacerile din agricultura romaneasca in colaborare cu cele mai importante fonduri de garantare nationale si europene

Bucuresti, 22 martie 2019: LIBRA INTERNET BANK a incheiat recent doua conventii cu Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri pentru imbunatatirea accesului fermierilor romani la finantare, prin care se finanteaza achizitia de terenuri agricole, alte investitii sau desfasurarea activitatii curente, cu garantie de pana la 80% din partea fondului de garantare. O conventie similara exista in vigoare intre LIBRA INTERNET BANK si Fondul de Garantare a Creditului Rural, incheiata in 2017.

De asemenea, Libra este una din cele cinci banci din Romania care participa la masurile de sprijinire a fermierilor prin Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR), prin conventia de finantare cu partajarea riscului incheiata cu Fondul European de Investitii (FEI). In cadrul acestei scheme de garantare, clientii bancii care contracteaza un credit agri pot beneficia de dobanzi avantajoase si garantie de pana la 70%, cu conditia indeplinirii conditiilor de eligibilitate din PNDR, pe urmatoarele sub-masuri: 4.1 „Investitii în exploatații agricole”; 4.2 „Investitii in procesarea/marketingul produselor agricole”; 4.1.a” Investitii in fermele de pomicultura”; 4.2.a” Investiții în procesarea/marketingul produselor agricole in sectorul pomicol”; 6.4 „Investitii in crearea si dezvoltarea microîntreprinderilor si intreprinderilor mici non-agricole”.

LIBRA INTERNET BANK are o colaborare de durata cu FEI, prin care este sprijinita creditarea fermierilor, atat pentru achizitia de inputuri, cat si pentru investitii (in cadrul programelor de garantare EaSI, destinat microintreprinderilor si COSME, destinat IMM-urilor)

„Ne ocupam intens de segmentul agri de peste 5 ani. Acum, a devenit una din cele mai importante linii de business pentru portofoliul nostru, creditele agri reprezentand 17% din totalul creditelor noi acordate de banca in cursul anului trecut. Avem consultanti bancari specializati in agricultura si numeroase parteneriate prin care putem aduce solutii adaptate nevoilor de dezvoltare a afacerii pentru fermierii din Romania”, a declarat Emil Bituleanu, director general LIBRA INTERNET BANK.

Clientii interesati pot afla mai multe detalii in oricare din sucursalele bancii, pe site-ul www.librabank.ro sau la Call Center (08 008 55555).

Despre Fondul European de Investitii

Fondul European de Investitii (FEI) face parte din grupul Bancii Europene de Investitie. Misiunea sa principala este sa sustina microintreprinderile si intreprinderile mici si mijlocii din Europa, ajutandu-le sa obtina acces la finantare. FEI proiecteaza si dezvolta capital de risc si de crestere, garantii si instrumente de microfinantare care se concentreaza exact pe acest segment de piata. In aceasta calitate, FEI favorizeaza obiectivele UE pentru sustinerea inovatiei, cercetarii si dezvoltarii, antreprenoriatului, cresterii si ocuparii fortei de munca.

Despre LIBRA INTERNET BANK

Recunoscuta pentru activitatea de succes dedicata profesiilor liberale, dezvoltatorilor imobiliari si agribusiness-ului, LIBRA INTERNET BANK foloseste inovatia si noile tehnologii pentru a oferi cea mai buna experienta bancara clientilor sai. Cu o retea de 51 de sucursale, LIBRA INTERNET BANK este una dintre cele mai dinamice banci din Romania si a fost desemnata, in 2018, "Cea mai inovatoare banca", in cadrul a trei evenimente de prestigiu din industria bancara.

22-03-2019