Libra Internet Bank

Radu Gratian Ghetea in Consiliul de Administratie al Libra Internet Bank

Bucuresti, 12 august 2019: Radu Gratian Ghetea, unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati bancheri romani, se va alatura LIBRA INTERNET BANK, in urmatoarea perioada, ca membru al Consiliului de Administratie al bancii.

Cu o cariera de peste 40 de ani in sistemul bancar, de-a lungul careia a obtinut performante remarcabile, in calitate de lider al unor institutii financiare importante din Romania, Radu Gratian Ghetea va aduce o certa valoare activitatii bancii.

“Consider ca experienta mea, acumulata in diverse institutii din mediul financiar-bancar, impreuna cu spiritul antreprenorial de succes al LIBRA INTERNET BANK pot contribui determinant la evolutia rapida si sigura a bancii, atat in zonele traditionale unde s-a specializat, cat si in alte arii care urmeaza a fi explorate in perioada urmatoare”, a declarat Radu Gratian Ghetea.

“Suntem bucurosi sa ii uram bun venit lui Radu Gratian Ghetea, nume de referinta pentru mediul bancar romanesc. Libra a ajuns la o dimensiune si un stadiu de dezvoltare la care expertiza incontestabila a domnului Ghetea ne va ajuta in mod convingator, in perioada care urmeaza”, a declarat Emil Bituleanu, Director General LIBRA INTERNET BANK.

Doctor in stiinte economice, Radu Gratian Ghetea este Presedinte de onoare al Asociatiei Romane a Bancilor si membru de onoare al Institutului Bancar Roman, fiind detinatorul a numeroase premii si distinctii interne si internationale.


LIBRA INTERNET BANK este una dintre cele mai dinamice banci din Romania, cu o retea de 53 de sucursale deschise in toata tara. Cu o dezvoltare organica de-a lungul timpului, banca abordeaza cu succes mai multe linii de business, precum profesiile liberale, dezvoltatorii imobiliari, agribusiness-ului si segmentul IMM-urilor. Libra este una dintre bancile inovatoare si atente la tot ce inseamna tehnologie moderna. Ca membra a grupului american de investitii New Century Holdings (din 2003), LIBRA INTERNET BANK a reusit sa castige increderea partenerilor si sa ofere cea mai buna experienta bancara clientilor sai.


Publicat pe: 12 August 2019