Libra Internet Bank

Libra Internet Bank lanseaza plata cu telefonul mobil pentru utilizatorii Android

Bucuresti, 19 octombrie 2020: Libra Internet Bank lanseaza Libra Pay, aplicatie disponibila pentru smartphone-uri cu sistem de operare Android, prin care clientii persoane fizice care detin carduri Libra emise sub sigla Mastercard pot plati cu telefonul in locul cardului si, de asemenea, pot retrage bani de la bancomatele care dispun de tehnologie contactless si au afisata sigla Mastercard.

"Plata cu telefonul este un pas firesc pentru Libra Internet Bank, in conditiile in care vorbim despre una dintre cele mai solicitate functionalitati din partea clientilor nostri persoane fizice. Astazi, pentru telefoanele care folosesc Android. In curand, si pentru alte sisteme de operare utilizate pe dispozitivele mobile", a declarat Eugen Goga, Director General Adjunct al Libra Internet Bank.

Aplicatia poate fi descarcata din Google Play, clientii avand apoi posibilitatea inrolarii cardurilor cu ajutorul tehnologiei NFC, printr-o simpla atingere de telefonul mobil. Mai multe informatii despre aplicatie pot fi consultate pe site-ul bancii: www.librabank.ro/librapay.

Libra Internet Bank, membra a grupului american de investitii New Century Holdings (din 2003), este una dintre cele mai dinamice banci din Romania. Cu o retea de 55 de sucursale, banca este specializata in domenii precum profesiile liberale, dezvoltatorii imobiliari, agribusiness-ul sau segmentul IMM-urilor si acorda o atentie deosebita tehnologiei moderne si parteneriatelor cu fintech-urile.


Publicat pe: 19 Octombrie 2020