Libra Internet Bank

Libra Internet Bank devine Green Banking Advocate of The Year

Bucuresti, 15 decembrie 2021: Libra Internet Bank primeste premiul Green Banking Advocate of The Year, in cadrul evenimentului Business Arena Awards for Excellence 2021, ca urmare a activitatii de pionierat in ceea ce priveste facilitarea si incurajarea finantarii proiectelor verzi din Romania.

Astfel, recunoasterea a fost acordata pentru leadership si inovatie in furnizarea de solutii personalizate pentru dezvoltarea durabila a IMM-urilor si operatorilor HoReCa care primesc granturi "Electric Up", precum si pentru sprijinirea dezvoltatorilor imobiliari care construiesc cladiri certificate Green Homes si a clientilor persoane fizice care achizitioneaza acest tip de locuinte.

Libra Internet Bank

Aflat la cea de-a 5-a editie, evenimentul organizat aseara de catre Business Arena Magazine reuneste profesionisti din domeniul financiar-bancar, autoritati si reprezentanti ai mediului de afaceri din Romania. In cadrul galei, Libra Internet Bank a fost reprezentata de catre Elena Ionescu, Director Divizia Fonduri Europene.


Publicat pe: 15 Decembrie 2021