Libra Internet Bank

Libra Internet Bank, premiata pentru excelenta in parteneriate cu Fintech-uri

Bucuresti, 29 septembrie 2021: Libra Internet Bank, cea mai activa banca romaneasca in zona Fintech-urilor, a primit Premiul de Excelenta pentru activitatea sa de pionerat in sfera parteneriatelor din acest domeniu, in cadrul celei de-a patra editii a Fintech Forum.

Recunoasterea a fost acordata in urma parteneriatelor de succes pe care banca le-a incheiat cu nume sonore din lumea Fintech-urilor, parteneriate prin care Libra Internet Bank a devenit furnizor de tehnologie si infrastructura bancara pentru dezvoltarea si extinderea implementarii serviciilor acestor companii la nivel local sau regional.

Libra Internet Bank este in prezent recunoscuta international pentru rapiditate si pentru capacitatea de identificare si implementare a solutiilor digitale de succes, care reprezinta un adevarat vector de crestere si inovatie atat pentru parteneri, cat si pentru banca.

Fintech Forum 2021 a abordat teme precum ultimele tehnologii sau principalele tendinte din sectorul Fintech si a reunit profesionisti din segmentul financiar bancar, investitori, reprezentanti ai companiilor IT sau antreprenori. In cadrul evenimentului organizat de catre Finmedia si revista Piata Financiara, Libra Internet Bank a fost reprezentata de catre Alexandru Dionian, Director IT.


Publicat pe: 29 Septembrie 2021