Libra Internet Bank

Cardul Avanpost digital - premiat la Gala Premiilor e-Finance 2023

București, 07 februarie 2023: Cardul Avanpost este din nou premiat în România, de această dată pentru versiunea sa digitală. Astfel, cel mai bun card de debit din România primește astăzi și premiul categoriei e-Products a Galei Premiilor e-Finance 2023.

Recunoașterea vine după lansarea din luna ianuarie a versiunii digitale a cardurilor de debit Avanpost pentru persoane fizice. Cei care își comandă un card digital Avanpost din aplicațiile mobile ale băncii (Libra Mobile Banking & Libra Journey) îl primesc imediat și gata de folosit, direct în aceste aplicații.

Cardurile Avanpost emise digital pot fi folosite imediat pentru plăți online, prin utilizarea detaliilor de card afișate în aplicațiile mobile ale Libra Internet Bank. Totodată, prin înrolarea în Apple Pay sau Google Pay, cardurile digitale Avanpost pot fi utilizate pentru plăți la POS sau retrageri de numerar de la bancomatele cu tehnologie contactless integrată.

Pe langă versiunea digitală, cardurile Avanpost pot fi comandate și în format fizic (plastic), în mod gratuit, din aplicația de mobile banking a băncii, din aplicația Libra Journey sau din oricare dintre cele 55 de sucursale ale Libra Internet Bank.

Gala Premiilor eFinance este organizată de către Finmedia și se găsește la cea de-a XX-a ediție. În cadrul acestui eveniment de tradiție din România, sunt recunoscute cele mai reușite și inovatoare proiecte din finanțe-bănci și IT&C. Libra Internet Bank a fost reprezentată la eveniment de către Diana Mărăcineanu, Director Divizia Carduri, și Cristian Ursu, IT Development Manager.

Libra Internet Bank

Libra Internet Bank, membră a grupului american de investiții New Century Holdings, este una dintre cele mai dinamice bănci din România în ultimii ani, fiind specializată în domenii precum profesiile liberale, proiectele rezidențiale și agribusiness-ul. Banca acordă o atenție deosebită tehnologiei moderne și parteneriatelor cu fintech-urile.


Publicat pe: 07 Februarie 2023