Simplificam bankingul pentru tine
CONTURI

Pachetul LibraFree
Gratuitate extinsa

Conturi persoane fizice Zero comisioane
deschidere, administrare, incasari si plati in lei

Vei putea imediat:

 • - sa portezi bani din alta banca
 • - sa-ti faci un cont de economii
 • - sa soliciti un credit online
 • [+] oferta completa
ECONOMII

Comision ZERO la scadenta depozit

Dobanzi depozite 2.43% la un an
si o luna pentru
depozite in lei
CREDITE

0% comision acordare/administrare

Credite persoane fizice

Card de debit online si credit online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Mizam pe RAPIDITATE
 • Comision 3 lei pentru plati
  sub 50.000 lei
 • Zero comision depunere numerar
 • Zero costuri de deschidere cont
 • Platforma schimburi valutare (tranzactionare timp real)
 • [+] oferta completa
DEPOZITE
Dobanzi depozite persoane juridice 2.00% pentru
un depozit pe
18 luni in Lei
Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Solutii pentru finantarea proiectelor
OPERATIUNI

Zero costuri deschidere cont

 • - Comision 3 lei pentru plati sub 50.000 lei
 • - Zero comision depunere numerar
  Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Credit consum CU GARANTII IMOBILIARE

Prin Creditul de Consum cu Garantii Imobiliare pentru medici ai posibilitatea sa obtii rapid pana la 600.000 LEI si sa folosesti banii pentru orice ai avea nevoie.

Detalii

Creditul de consum FARA GARANTII MATERIALE

Creditul de Consum fara Garantii Materiale pentru medici este solutia perfecta pentru tine atunci cand ai nevoie de un credit, fara sa fie nevoie sa justifici utilizarea acestuia

Detalii

Creditul de consum CU GARANTII MOBILIARE

Prin Creditul de Consum cu Garantii Mobiliare pentru medici ai posibilitatea sa obtii rapid pana la 120.000 LEI si sa folosesti banii pentru orice ai avea nevoie.Detalii

Creditul HIPOCRATE pentru nevoi de afaceri

Creditul Hipocrate pentru nevoi de afaceri este un credit pentru cabinete si societati medicale, la care nu este nevoie de justificare privind utilizarea creditului.

Detalii

Creditul HIPOCRATE pentru investitii imobiliare

Creditul Hipocrate pentru investitii este un credit pentru cabinete si societati cu profil medical, ce se poate obtine pe o perioada de pana la 25 ani.

Detalii

Credit Hipocrate Discount pentru echipamente medicale cu 0% costuri

Credit pentru finantarea cabinetelor/societatilor cu profil medical pentru achizitia de echipamente si consumabile necesare devoltarii afacerii, avand dobanda 0 in baza parteneriatelor incheiate cu furnizorii.

Detalii

Creditul START-UP pentru cabinete medicale sau birouri notariale

Creditul Start-Up este un credit pentru cabinete medicale nou infiintate, potrivit pentru sustinerea activitatii curente, oferind o perioada de creditare de pana la 5 ani.

Detalii

Linie de credit HIPOCRATE

Linia de credit Hipocrate este o finantare pentru cabinete si societati medicale poate fi folosita pentru cheltuielile generate de activitatea curenta, pentru cheltuieli neprevazute/datorii, dar si pentru achizitionarea de materiale necesare bunei desfasurari a activitatii.

Detalii

Creditul OPTICREDIT pentru optici medicale

Creditul OPTICREDIT a fost special creat pentru cabinetele de optica medicala si se poate obtine pe o perioada de maxim 14 ani pentru investitii sau pe o perioada de 10 ani pentru activitate curenta.

Detalii

Creditul pentru investitii imobiliare

Creditul pentru Investitii Imobiliare pentru medici este cel mai convenabil mod pentru tine pentru a obtine suma necesara achizitionarii unui imobil/teren sau pentru refinantarea creditelor ipotecare/de investitii imobiliare pe care le ai deja.

Detalii

Credit pentru STUDENTII LA MEDICINA

Creditul pentru Studentii la Medicina fara garantii este solutia perfecta de finantare pentru studentii din anul V si VI ai facultatiilor de medicina umana, care au nevoie de bani pentru plata taxei de studiu si a cheltuielilor studentesti.Detalii