Adw

Profesii liberale › Medici › Credite

Creditul de consum SPECIAL CU GARANTII IMOBILIARE

Prin Creditul de Consum Special cu Garantii Imobiliare pentru medici ai posibilitatea sa obtii rapid pana la 600.000 LEI si sa folosesti banii pentru orice ai avea nevoie.

Detalii

Creditul de consum SPECIAL FARA GARANTII MATERIALE

Creditul de Consum Special fara Garantii Materiale pentru medici este solutia perfecta pentru tine atunci cand ai nevoie de un credit, fara sa fie nevoie sa justifici utilizarea acestuia

Detalii

Creditul de consum SPECIAL CU GARANTII MOBILIARE

Prin Creditul de Consum Special cu Garantii Mobiliare pentru medici ai posibilitatea sa obtii rapid pana la 120.000 LEI si sa folosesti banii pentru orice ai avea nevoie.

Detalii

Creditul HIPOCRATE pentru nevoi de afaceri

Creditul Hipocrate pentru nevoi de afaceri este un credit pentru cabinete si societati medicale, la care nu este nevoie de justificare privind utilizarea creditului.

Detalii

Creditul HIPOCRATE pentru investitii imobiliare

Creditul Hipocrate pentru investitii este un credit pentru cabinete si societati cu profil medical, ce se poate obtine pe o perioada de pana la 25 ani.

Detalii

Creditul HIPOCRATE cu costuri 0% pentru echipamente medicale

Credit pentru finantarea cabinetelor/societatilor cu profil medical pentru achizitia de echipamente si consumabile necesare devoltarii afacerii, avand dobanda 0 in baza parteneriatelor incheiate cu furnizorii.

Detalii

Creditul START-UP pentru cabinete medicale

Creditul Start-Up este un credit pentru cabinete medicale nou infiintate, potrivit pentru sustinerea activitatii curente, oferind o perioada de creditare de pana la 5 ani.

Detalii

Linie de credit HIPOCRATE

Linia de credit Hipocrate este o finantare pentru cabinete si societati medicale ce vine in spijinul gestionarii activitatii curente a afacerii tale.

Detalii

Creditul OPTICREDIT pentru optici medicale

Creditul OPTICREDIT a fost special creat pentru cabinetele de optica medicala si se poate obtine pe o perioada de maxim 14 ani pentru investitii sau pe o perioada de 10 ani pentru activitate curenta.

Detalii

Creditul pentru investitii imobiliare

Creditul pentru Investitii Imobiliare pentru medici este cel mai convenabil mod pentru tine pentru a obtine suma necesara achizitionarii unui imobil/teren sau pentru refinantarea creditelor ipotecare/de investitii imobiliare pe care le ai deja.

Detalii

Creditul pentru investitii imobiliare in valuta

Creditul Standard pentru Investitii Imobiliare (in valuta) este cel mai convenabil mod pentru tine pentru a obtine suma necesara achizitionarii unui imobil/teren sau pentru refinantarea creditelor ipotecare/de investitii imobiliare pe care le ai deja.

Detalii

Creditul Instant

Creditul Instant este o solutie de finantare dedicata medicilor, executorilor judecatoresti si notarilor pentru sustinerea activitatii curente. Creditul se acorda pe loc la sediul clientului, fara a fi nevoie deplasarea la banca.

Detalii