Libra Internet Bank

Teren intravilan AradTeren intravilan Arad

Acest anunt nu mai este valabil!

strada Andrei Muresanu nr 52
Pret: 19082 lei
Teren intravilan Arad
  • Teren intravilan Arad
  • Teren intravilan Arad
  • Teren intravilan Arad

Cere mai multe detalii


Ai intrebari? Contacteaza-ne: 0748 884312 / 0754 054641

Acest anunt nu mai este valabil!

Detalii Teren intravilan Arad:

Teren intravilan Arad

 

Propunem spre vanzare in procedura de executare silita, teren in suprafata de 47 mp situat în intravilanul Municipiului Arad. Terenul este situat pe strada Andrei Muresanu nr 52 si este inscris in CF 352094 Arad, nr cadastral 11057.

Terenul este amplasat favorabil, in zona mediana a orasului, cartier Functionarilor la aprox 50 metri de intersectia dintre strada Banu Maracine si strada Andrei Muresanu in spatele casei de la nr 52A.

Utilitatile disponibile la limita proprietatii sunt: electricitate, apa, canal si gaz.

Libra Internet Bank SA notifica faptul ca: (i) Statusul proprietatii/ bunurilor, suprafata etajelor, masuratorile si distantele furnizate sunt aproximative. (ii) Descrierea proprietatilor/ bunurilor nu este in mod necesar comprehensiva, completa, precisa ori actuala. (iii) Orice descriere a proprietatilor/ bunurilor scoase la vanzare nu poate fi considerata a implica faptul ca bunurile sunt in stare buna de functionare, ca au toate componentele constitutive necesare ori ca utilitatile sunt functionale. (iv) Recomandarea Libra Internet Bank SA: persoanele interesate de anunt sunt sfatuite sa isi desfasoare propriile investigatii cu privire la proprietatile oferite spre vanzare.