Simplificam bankingul pentru tine
CONTURI

Pachetul LibraFree
Gratuitate extinsa

Conturi persoane fizice Zero comisioane
deschidere, administrare, incasari si plati in lei

Vei putea imediat:

 • - sa portezi bani din alta banca
 • - sa-ti faci un cont de economii
 • - sa soliciti un credit online
 • [+] oferta completa
ECONOMII

Comision ZERO la scadenta depozit

Dobanzi depozite 2.70% la un an
si o luna pentru
depozite in lei
CREDITE

0% comision acordare/administrare

Credite persoane fizice

Card de debit online si credit online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Mizam pe RAPIDITATE
 • Comision 3 lei pentru plati
  sub 50.000 lei
 • Zero comision depunere numerar
 • Zero costuri de deschidere cont
 • Platforma schimburi valutare (tranzactionare timp real)
 • [+] oferta completa
DEPOZITE
Dobanzi depozite persoane juridice 2.25% pentru
un depozit pe
18 luni in Lei
Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Solutii pentru finantarea proiectelor
OPERATIUNI

Zero costuri deschidere cont

 • - Comision 3 lei pentru plati sub 50.000 lei
 • - Zero comision depunere numerar
  Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.

Vanzare casa Drobeta-Turnu SeverinVanzare casa Drobeta-Turnu Severin

Drobeta-Turnu Severin
Pret: 123.000euro
Vanzare casa Drobeta-Turnu Severin
 • Vanzare casa Drobeta-Turnu Severin
 • Vanzare casa Drobeta-Turnu Severin
 • Vanzare casa Drobeta-Turnu Severin
 • Vanzare casa Drobeta-Turnu Severin
 • Vanzare casa Drobeta-Turnu Severin

Cere mai multe detalii


Ai intrebari? Contacteaza-ne: 0748 884312 / 0754 054641

Detalii Vanzare casa Drobeta-Turnu Severin:

Vanzare casa Drobeta-Turnu Severin

Propunem spre vanzare imobil compus din teren si constructie cu destinatie rezidentiala, situat in localitatea Drobeta-Turnu Severin, str Plevnei, jud Mehedinti.

Casa are nivel de inaltime Parter, amplasata pe terenul cu suprafata de 669 mp; terenul are deschidere la strada asfaltata cu acces direct la calea de transport, dispune de bransament la utilitati precum apa, curent electric, canalizare, este imprejmuit cu gard zidit la fatada, portile de intrare sunt metalice.

Constructia este edificata in jurul anilor 1977-1978, are suprafata construita la sol de 182mp iar suprafata utila=147,39mp; are urmatoarele caracteristici constructive: fundatii din beton, structura este din zidarie portanta din caramida, acoperis tip sarpanta din lemn cu invelitoare din tigla de caramida arsa, tamplaria exterioara din lemn cu geam simplu, usa este din lemn. Pe teren se regaseste si un garaj in suprafata de 36.40mp.

Dotari edilitare si instalatii: apa, canalizare energie electrica-reteaua publica, incalzirea se face prin sobe de teracota pe lemne.

Proprietatea imobiliara este amplasata in zona centrala a Municipiului Drobeta- Turnu Severin, jud Mehedinti, este o zona preponderent rezidentiala, cu proprietati tip unifamiliale, cu regim de inaltime, parter, parter si etaj, constructii mai vechi dar si constructii edificate dupa anul 2000. In zona sunt numeroase spatii comerciale si administrative, supermarketuri, farmacii, cabinete medicale, sedii de banci, magazine diverse, restaurant, benzinarii, etc.

Accesul la imobil se face din sosea asfaltata, str Plevnei, deplasarea in zona se face cu mijloace de mers in comun, autobuze sau mijloace auto personale.

 

Libra Internet Bank SA notifica faptul ca: (i) Statusul proprietatii/ bunurilor, suprafata etajelor, masuratorile si distantele furnizate sunt aproximative. (ii) Descrierea proprietatilor/ bunurilor nu este in mod necesar comprehensiva, completa, precisa ori actuala. (iii) Orice descriere a proprietatilor/ bunurilor scoase la vanzare nu poate fi considerata a implica faptul ca bunurile sunt in stare buna de functionare, ca au toate componentele constitutive necesare ori ca utilitatile sunt functionale. (iv) Recomandarea Libra Internet Bank SA: persoanele interesate de anunt sunt sfatuite sa isi desfasoare propriile investigatii cu privire la proprietatile oferite spre vanzare.