Libra Internet Bank

Vanzare casa RieniVanzare casa Rieni

sat Petrileni com Rieni nr.71
Pret: 60.000euro
Vanzare casa Rieni
  • Vanzare casa Rieni
  • Vanzare casa Rieni
  • Vanzare casa Rieni
  • Vanzare casa Rieni
  • Vanzare casa Rieni
  • Vanzare casa Rieni

Cere mai multe detalii


Ai intrebari? Contacteaza-ne: 0748 884312 / 0754 054641

Detalii Vanzare casa Rieni:

Vanzare Casa Petrileni jud Bihor

Propunem spre vanzare imobil compus din teren in suprafata de 924mp pe care sunt  amplasate doua constructii respectiv imobil cu destinatie de locuinta cu regim de inaltime P+1E,  cu  Su=191,43 mp, Sd estimata = 229,72 mp  si anexa cu Su = 181,39mp, Sd estimata = 217,67mp  situate in sat Petrileni com Rieni nr.71, Jud Bihor.

 

Structura consta in fundatii din beton armat, zidarie portanta din BCA, plansee din beton armat si grinzi din lemn, sarpanta din lemn si invelitoare din tigla. Finisaje – medii - Pardoseli din parchet lamint in camere, gresie in living, bai, holuri. Anul PIF P 2000.

 

Instalatii: Incalzire cu central termica, instalatii electrice, de alimentare cu apa si canalizare.

 

Pret: 60.000euro

Libra Internet Bank SA notifica faptul ca: (i) Statusul proprietatii/ bunurilor, suprafata etajelor, masuratorile si distantele furnizate sunt aproximative. (ii) Descrierea proprietatilor/ bunurilor nu este in mod necesar comprehensiva, completa, precisa ori actuala. (iii) Orice descriere a proprietatilor/ bunurilor scoase la vanzare nu poate fi considerata a implica faptul ca bunurile sunt in stare buna de functionare, ca au toate componentele constitutive necesare ori ca utilitatile sunt functionale. (iv) Recomandarea Libra Internet Bank SA: persoanele interesate de anunt sunt sfatuite sa isi desfasoare propriile investigatii cu privire la proprietatile oferite spre vanzare.