Simplificam bankingul pentru tine
CONTURI

Gratuitate extinsa

Conturi persoane fizice Zero comisioane
deschidere, administrare, incasari si plati in lei

Vei putea imediat:

 • - sa portezi bani din alta banca
 • - sa-ti faci un cont de economii
 • - sa soliciti un credit online
 • [+] oferta completa
ECONOMII

Comision ZERO la scadenta depozit

Dobanzi depozite 3.79% la un an
si o luna pentru
depozite in lei
Card de debit online si credit online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Mizam pe RAPIDITATE
 • Comision 3 lei pentru plati
  sub 50.000 lei
 • Zero comision depunere numerar
 • Zero costuri de deschidere cont
 • Platforma schimburi valutare (tranzactionare timp real)
 • [+] oferta completa
DEPOZITE
Dobanzi depozite persoane juridice 4.72% pentru
un depozit pe
18 luni in Lei
Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.

Vanzare casa Stefanesti-ArgesVanzare casa Stefanesti-Arges

Acest anunt nu mai este valabil!

Str. Ult. Valea Popii Deal, jud Arges
Pret: 114.000euro
Vanzare casa Stefanesti-Arges
 • Vanzare casa Stefanesti-Arges
 • Vanzare casa Stefanesti-Arges
 • Vanzare casa Stefanesti-Arges

Cere mai multe detalii

Acest anunt nu mai este valabil!

Detalii Vanzare casa Stefanesti-Arges:

Propunem spre vanzare in procedura de executare silita casa situata in Stefanesti, Sat Valea Mare Podgoria, Str. Ult. Valea Popii Deal, jud Arges. Imobilul dispune de un teren in suprafata de 948mp din masuratori (500mp din acte) si constructiile edificate pe acesta, casa de locuit cu regim de inaltime P+1E, cu suprafata la sol distribuita astfel: C1 –casa de locuit cu regim de inaltime P+1E in suprafata construita la sol de 112 mp masurata ( 233 mp din acte) C2- anexa de tip P, in suprafata construita la sol de 59 mp masurata (din acte 57 mp) Zona în care se află proprietatea imobiliară de evaluat este una rezidentiala, topografia amplasamentului- cartierului residential- fiind una colinara/terase. Zona de amplasament dispune de utilitatile (reţele de apă, canalizare, electricitate, telefonie, cablu TV şi internet). Accesul la proprietate se realizeaza din DN 7 ( Sos Bucuresti-Pitesti).

Pret: 114.000euro

Libra Internet Bank SA notifica faptul ca: (i) Statusul proprietatii/ bunurilor, suprafata etajelor, masuratorile si distantele furnizate sunt aproximative. (ii) Descrierea proprietatilor/ bunurilor nu este in mod necesar comprehensiva, completa, precisa ori actuala. (iii) Orice descriere a proprietatilor/ bunurilor scoase la vanzare nu poate fi considerata a implica faptul ca bunurile sunt in stare buna de functionare, ca au toate componentele constitutive necesare ori ca utilitatile sunt functionale. (iv) Recomandarea Libra Internet Bank SA: persoanele interesate de anunt sunt sfatuite sa isi desfasoare propriile investigatii cu privire la proprietatile oferite spre vanzare.