LibraPay - sistem integrat de procesare a platilor on-line
oferit de catre
Libra Internet Bank.

Am inteles nevoile tale si am incercat sa-ti raspundem cat mai bine la acestea. Stim ca ai nevoie de un nivel ridicat de securitate, de un sistem care sa functioneze impecabil si de o simplitate in utilizare care sa iti asigure un grad mai mare de conversie al platilor.
LibraPay a raspuns la aceste nevoi concretizandu-le in valorile definitorii ale sistemului de plata electronic. Astfel s-a creat Noul Standard 3S: Securitate, Suport si Simplitate.

Iti oferim un serviciu complet, stiind ca timpul este cea mai pretioasa resursa pentru tine si afacerea ta. Astfel, noul serviciu beneficiaza si de avantajele Libra Internet Banking, ca serviciu integrat. Iti vei gestiona tranzactiile mai usor, totul fiind prezentat centralizat si intuitiv.
Sistemul se bazeaza pe functionalitatea si usurinta utilizarii acestuia. Orice tranzactie este gata in trei pasi simpli: autorizare, procesare si incasare. Aceste trei etape sunt mereu la dispozitia ta. Astfel vei detine intregul control, noi oferindu-ti tot ajutorul de care ai nevoie pentru a-ti creste afacerea.

De asemenea stim ca perioada de decontare este extrem de importanta si tocmai de accea iti oferim o incasare rapida a tranzactiilor, specifica sistemului bancar din care facem parte. Astfel, decontarea tranzactiilor se va face la T+0 (T fiind ziua efectuarii tranzactiei). Serviciul de plati online LibraPay este singurul serviciu care ofera decontarea tranzactiilor in aceeasi zi.

Totodata, pentru nevoile tale de afaceri am creat pachetul LibraPay, in doua variante, structurate astfel incat sa imbine nevoile unui business online cu cel offline, in functie de nivelul de dezvoltare si cerintele specifice. Variantele disponibile ale Pachetului LibraPay combina sistemul integrat de procesare a platilor online, POS Libra Internet Bank si/sau Card de debit Libra Business si presupun discounturi care se vor aplica la taxa de inrolare perceputa pentru serviciul LibraPay:

  • 40% DISCOUNT pentru taxa de inrolare LibraPay daca alegeti implementarea unui terminal POS sau Cardul Business
  • 60% DISCOUNT pentru taxa de inrolare LibraPay daca alegeti implementarea unui terminal POS si Cardul Business

Pentru informatii suplimentare poti accesa www.librapay.ro sau poti sa ne contactezi la numarul de telefon: 021 20 88 088, e-mail: librapay...librabank.ro.

Aplica online