Regulament tombola "Credit ca in filme"

Sectiunea 1. Organizatorul tombolei

Tombola este organizata de:

LIBRA INTERNET BANK S.A., persoana juridica romana, avand sediul social in Bucuresti, Calea Vitan nr.6-6A, Cladirea Phoenix Tower, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/334/1996, Cod Fiscal CIF 8119644, avand contul curent nr. RO11BREL000000000RO00000, deschis la LIBRA INTERNET BANK, reprezentata legal prin dl. Emil Bituleanu – Director General denumita in cele ce urmeaza Organizatorul.

Tombola se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, care este obligatoriu pentru toti participantii.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a facut si informarea initiala.

Sectiunea 2. Locul si durata desfasurarii tombolei

Tombola se va desfasura in perioada 1 octombrie – 10 decembrie 2020 si presupune includerea automata a tuturor clientilor care solicita un credit ipotecar in perioada mentionata mai sus. Pentru ca un client sa fie declarat castigator trebuie sa aiba un contract de credit semnat pana la data de 31 ianuarie 2021.

Orice contract semnat dupa aceasta data, chiar daca lead-ul a venit din campanie va fi neeligibil.

Sectiunea 3. Drepturi si conditii de participare

Tombola este accesibila tuturor persoanelor fizice, indiferent de nationalitate, domiciliu, rasa, sex sau religie, rezidente in Romania, care respecta conditiile prezentului Regulament pentru a-si valida participarea. Nu pot participa angajati ai Organizatorului, si nici rudele de gradul I ale acestora. Participarea la aceasta tombola are valoare de acceptare integrala, liber consimtita si in afara oricarei constrangeri a prevederilor prezentului Regulament. Dreptul de participare apartine in exclusivitate participantului care indeplineste conditiile impuse de Regulament. Dreptul de participare la tombola este anulat automat in situatia in care o persoana furnizeaza date sau informatii false, eronate sau necorespunzatoare in completarea datelor personale.

Fiecare participant are dreptul la o singura inscriere in tombola. Participantii raspund de corectitudinea datelor introduse in sistemele Bancii. Datele furnizate vor permite informarea participantilor asupra premiilor castigate si sunt necesare pentru validarea castigatorilor.

Sectiunea 4. Protectia datelor personale

In conformitate cu Regulamentul (UE) nr. 679 din 27 aprilie 2016 protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (denumit in continuare "GDPR"), aplicabil incepand cu data de 25 mai 2018, LIBRA INTERNET BANK SA, in calitate de "Operator", prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal cu buna credinta si in realizarea scopurilor specificate in prezenta politica. Prin participarea la concurs, va exprimati acordul pentru ca LIBRA INTERNET BANK SA sa prelucreze datele referitoare la numele complet si adresa de e-mail, in cazul in care va numarati printre castigatori. De asemenea, prin furnizarea datelor persoanei insotitoare, confirmati faptul ca ati obtinut acordul prealabil al acesteia de a transmite numele complet si adresa de e-mail a acesteia catre LIBRA INTERNET BANK SA.

Informatiile mentionate vor fi prelucrate exclusiv pentru scopul prezentei tombole.

Mai multe informatii referitorare la Prelucrarea datelor cu caracter personal, inclusiv drepturile persoanelor vizate pot fi consultate, pe site-ul LIBRA INTERNET BANK: https://www.librabank.ro/politica_prelucrare_date

Sectiunea 5. Mecanismul tombolei

Clientii Libra vor afla de organizarea Tombolei de pe site-ul www.librabank.ro/creditcainfilme, din sucursalele Bancii, de pe paginile de social media, de la angajatii LIBRA INTERNET BANK sau din alte canale de comunicare a campaniei.

Inscrierea la Tombola se face automat, prin aplicarea la un credit ipotecar in perioada 1 octombrie – 10 decembrie 2020, ora 23.59. Pentru ca un client sa fie declarat castigator trebuie sa aiba un contract de credit semnat pana la data de 31 ianuarie 2021.

Sectiunea 6. Premiile tombolei

In cadrul tombolei vor fi acordate premii la alegere. Castigatorul isi va putea alege unul dintre premiile puse la dispozitie, insa care sa nu depaseasca suma agreata de organizator.

Premiul 1 – valoare maxima 6000 euro/premiu, inclusiv TVA la alegere dintre urmatoarele:

 • Un pachet de electrocasnice Miele
 • Castigatorul va alege de pe site-ul www.miele.ro electrocasnice in valoare de maxim 6000 de euro, inclusiv TVA, iar banca va plati valoarea acestora. Livrarea va intra in sarcina furnizorului, in acest caz Miele, iar costurile de livrare vor intra in valoarea premiului.

 • Un arhitect care sa decoreze casa si un voucher pentru mobila
 • Arhitectul poate fi ales de banca, sau de castigator in functie de localitatea unde este apartamentul/casa pe care si-o va cumpara castigatorul. Premiul va consta in onorariul perceput de arhitect si un voucher reprezentant diferenta intre valoarea maxima a premiului si onorariul arhitectului la un furnizor de mobilier.

 • Abonament la servicii securitate
 • Firma de securitate va fi din localitatea unde clientul castigator isi va achizitiona locuinta si consta in montarea unui sistem de securitate si un abonament lunar. Banca va plati abonamentul de securitate pana se va atinge suma de 6000 euro inclusiv TVA.

Premiul 2 – trei castigatori – valoare maxima de 3500 euro, inclusiv TVA /premiu la alegere dintre urmatoarele:

 • Netflix pe toata durata creditului
 • Premiul consta in plata abonamentului de baza pe toata perioada creditului, doar in situatia in care clientul isi onoreaza conditiile contractuale. Valoarea nu va depasi 3500 euro inclusiv TVA.

 • Abonament medical pe perioada creditului
 • Premiul consta intr-un abonament de baza la o clinica privata, aleasa impreuna cu castigatorul, in functie de localitatea sa. Valoarea nu va depasi 3500 euro inclusiv TVA.

 • Curs Improvizatie
 • Premiul consta intr-un abonament la cursuri de improvizatie. Va fi ales premiul in functie de localitatea castigatorului, insa daca acest serviciu nu este disponibil in proximitate va fi aleasa localitatea cea mai apropiata de domiciliul castigatorului. Castigatorul poate face acest curs in anul 2021, iar valoarea sa nu depasi 3500 euro, inclusive TVA.

 • Pick-up
 • Premiul consta intr-un pick-up, in valoare de maxim 3500 euro, livrat la domiciliul castigatorului sau la o adresa convenita impreuna cu organizatorul. Eventuale nemultumiri privind produsul vor fi adresate comerciantului si vor intra sub incidenta garantiei.

 • O trupa de improvizatie la tine acasa pentru petrecerea de casa noua
 • Premiul consta in prezenta unei trupe de improvizatie si un spectacol de minim o ora la apartamentul finantat de Libra. Se va stabili de comun acord cu organizatorul, data si ora spectacolului. Premiul nu va depasi 3500 euro, inclusiv TVA.

 • O cina cu o vedeta
 • Premiul consta in intalnirea cu o vedeta – va fi comunicat doar castigatorului numele acestei persoane. De asemenea va fi platita contravaloarea cinei. Pot fi prezenti si membrii familiei (sot, sotie, copii). Valoarea premiului nu va depasi 3500 de euro, reprezentand onorariul vedetei si cina pentru castigator, membrii familiei si vedeta. Se va stabili de comun acord cu organizatorul data, ora si localitatea cinei.

 • Sedinta foto cu recuzita retro si un album de familie
 • Premiul consta in organizarea unei sedinte foto asigurata de un fotograf profesionist, intr-un loc ales impreuna cu castigatorul. Valoarea premiului nu va depasi 3500 euro inclusiv TVA si va cuprinde onorariul fotografului, eventuala deplasare a acestuia intr-o alta localitate, recuzita si alte costuri suplimentare. Premiul se va aloca pana la finalul anul 2021.

 • Costum si rochie de designer
 • Premiul consta intr-o rochie si un costum de designer comandate de pe un site din Romania sau dintr-un magazin fizic din Romania. Castigatorul va alege designerul in functie de preferintele sale, iar Banca va transfera prin OP contravaloarea produselor. Valoarea totala a vestimentatiei nu va depasi 3500 euro inclusiv TVA. Premiul se va aloca pana la finalul anului 2021.

 • Tablou creat de un artist contemporan
 • Premiul consta intr-un tablou realizat de un artist contemporan, comandat de castigator de pe site-ul http://www.galeriamea.ro/. Valoarea premiului nu va depasi 3500 de euro, inclusiv TVA, premiul se va aloca pana la finalul anului 2021. Livrarea premiului se va face de catre artist sau de catre furnizor, taxele acestea intrand in valoarea premiului.

 • Plimbare cu masina de colectie
 • Premiul consta intr-o plimbare cu o masina de colectie in localitatea unde castigatorul are domiciliul, intr-o localitate in proximitate sau una aleasa impreuna cu Organizatorul. Valoarea premiului nu va depasi 3500 euro, inclusiv TVA, iar alocarea premiului se va face pana la finalul anului 2021.

 • Un zbor cu balonul
 • Premiul consta intr-un zbor cu balonul pentru doua persoane in proximitatea Bucurestiului. Serviciul este prestart de un furnizor extern si orice reclamatie referitoare la calitatea prestarii va fi adresata acestuia. Data si ora se vor stabili de comun acord cu furnizorul serviciului. Premiul consta in asigurarea transportului, daca castigatorul este dinafara Bucurestiului sau judetului Ilfov si voucher pentru zborul cu balonul pentru doua persoane. Alocarea premiului se va face pana la finalul anului 2021. Valoarea totala a premiului nu va depasi 3500 de euro inclusive TVA.

 • Crearea unui parfum personalizat
 • Premiul consta in crearea unui parfum personalizat intr-un atelier de parfum din Bucuresti. Castigatorul va beneficia de un curs de 4 ore in care va discuta cu un parfumier specializat. Data si ora se vor stabili de comun acord cu furnizorul serviciului. Premiul consta in asigurarea transportului, daca castigatorul este dinafara Bucurestiului sau judetului Ilfov si voucher pentru acest serviciu. Orice reclamatie va fi adresata furnizorului serviciului. Valoarea premiului nu va depasi 3500 euro inclusiv TVA.

Premiul 3 – 5 premii in valoare de 500 euro/premiu inclusiv TVA

5 aspiratoare robot achizitionate de la un furnizor extrern. Premiul va fi livrat la adresa solicitata de castigator, iar acesta nu va suporta costurile de transport.

Valoarea totala a premiilor este 19,000 euro cu TVA inclus.

Castigatorii premiilor oferite in cadrul acestei campanii promotionale nu au posibilitatea de a primi contravaloarea in bani a premiului sau schimbarea acestuia cu alte bunuri.

Sectiunea 7. Desemnarea castigatorului

Va fi desemnat un castigator pentru premiul 1, trei castigatori pentru premiul 2 si cinci castigatori pentru premiul 3. Acestia vor fi trasi la sorti prin random.org si vor fi anuntati pe mail, telefonic si pe site cel mai tarziu pe data de 10 februarie 2021.

Pentru a fi validat acesta trebuie sa raspunda la toate cerintele tombolei .

Sectiunea 8. Notificarea si predarea premiului

Castigatorului tombolei i se va aduce la cunostinta rezultatul pana la data de 10 februarie 2021, dupa tragerea la sorti, astfel: va fi contactat prin intermediul datelor de contact furnizate bancii. Prin participarea la tombola, participantii sunt de acord ca, in cazul in care vor castiga premiul concursului, identitatea castigatorului si castigurile acordate sa fie facute publice si/sau folosite in scopuri publicitare, fara alte obligatii sau plati din partea Organizatorului.

In cazul in care castigatorul nu trimite in 72 de ore informatiile solicitate de Organizator sau daca a furnizat date de contact eronate/incomplete, premiul se va acorda altui participant, printr-o noua tragere la sorti.

Pentru primirea premiului, castigatorul trebuie sa trimita Organizatorului o copie dupa buletin sau carte de identitate.

Sectiunea 9. Incetarea tombolei

Prezenta Tombola va inceta de drept la data de 10 februarie 2021, si poate inceta inainte de termen numai in cazul producerii unui eveniment de forta majora, de natura a face imposibila derularea.

Sectiunea 10. Regulamentul tombolei

Regulamentul este disponibil in mod gratuit pe www.librabank.ro/creditcainfilme. Prin participarea la aceasta tombola, participantii sunt de acord sa se conformeze acestui Regulament. Orice modificari ale prezentului Regulament vor fi comunicate pe contul de Facebook Libra Internet Bank.

Sectiunea 11. Litigii

In cazul unor litigii aparute intre Organizator si participantii la tombola, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor romane competente.

Incheiat si semnat astazi, 1 octombrie 2020.

LIBRA INTERNET BANK

Emil Bituleanu

Director General

Ai nevoie de ajutor?

08008 55555