Credit ipotecar pentru medici, stomatologi, asistenti medicali si farmacisti

Dobanda promotionala: *

2.69%
IRCC credit
ZERO comisioane
ZERO comisioane:
analiza dosar, administrare credit
Perioada creditare
Perioada creditare
maxim 35 de ani
Voucher eMag
Voucher eMag
in valoare de 1500 lei **
Fara asigurare de viata
Fara asigurare
de viata
Avans minim
Avans minim
15% din valoarea locuintei

Exemplu reprezentativ: Pentru un credit de 150.000 lei, pe o perioada de 15 ani, in rate lunare egale, cu o dobanda variabila 5,32%, compusa din IRCC + marja bancii de 2.69%, rata lunara va fi de 1.194 Lei, rezulta o dobanda anuala efectiva(DAE) de 5.65%, suma totala de plata la sfarsitul perioadei de creditare fiind 214.919 Lei. In DAE nu sunt incluse taxele in valoare de 617 lei (reprezentand: taxele aferente cartii funciare - inscrieri, notari, eliberare extras - 260 lei + 0,1% din suma garantata, 132 lei taxa inscriere AEGRM).

Garantii: Garantie reala imobiliara (ipoteca de rang I asupra unui imobil) | Valoarea evaluata a bunului adus trebuie sa acopere minim 100% din valoarea creditului acordat | Bunul adus in garantie va fi asigurat pe toata durata creditului, iar polita de asigurare va fi cesionata in favoarea Bancii.

Avertisment: Variatia indicelui de referinta, fluctuatia veniturilor proprii si riscul cursului de schimb valutar, pot afecta posibilitatea de plata a ratelor la credit sau a sumei totale de plata.

*Perioada promotiei: 1 septembrie - 30 noiembrie 2020.

**Voucherul se acorda in cazul in care dosarul de credit este aprobat

Prezentare comerciala | Taxe si comisioane.