Credit ipotecar pentru medici, stomatologi, asistenti medicali si farmacisti

Dobanda promotionala*:

2.69%
IRCC credit
ZERO comisioane
ZERO comisioane:
analiza dosar, administrare credit
Perioada creditare
Perioada creditare
maxim 35 de ani
Voucher eMag
Voucher eMag
in valoare de 1500 lei **
Fara asigurare de viata
Fara asigurare
de viata
Avans minim
Avans minim
15% din valoarea locuintei

Exemplu reprezentativ: Pentru un credit de 150.000 lei, pe o perioada de 15 ani, in rate lunare egale, cu o dobanda variabila 4,86%, compusa din IRCC + marja bancii de 2.69%, rata lunara va fi de 1.175 Lei, rezulta o dobanda anuala efectiva(DAE) de 5.07%, suma totala de plata la sfarsitul perioadei de creditare fiind 211.518 Lei.

Garantii: Ipoteca mobiliara asupra conturilor prezente si viitoare deschise la Libra Internet Bank | Garantie reala imobiliara (ipoteca de rang I asupra unui imobil) | Valoarea evaluata a bunului adus trebuie sa acopere valoarea creditului acordat. Este necesara o evaluare a bunui de catre un evaluator autorizat, costul raportului fiind suportat de client | Bunul adus in garantie va fi asigurat pe toata durata creditului, iar polita de asigurare va fi cesionata in favoarea Bancii.

Avertisment: Variatia indicelui de referinta, fluctuatia veniturilor proprii si riscul cursului de schimb valutar, pot afecta posibilitatea de plata a ratelor la credit sau a sumei totale de plata.

*Perioada promotiei: 1 septembrie - 30 noiembrie 2020.

**Voucherul se acorda in cazul in care dosarul de credit este aprobat.

Aceasta campanie se adreseaza celor care au venituri incasate din salarii.

Prezentare comerciala | Taxe si comisioane.