Adw

Consultanta fonduri europene

Informatiii fonduri europene

INTRA IN NOUA LUME BANCARA Libra Internet Bank ! Noua dimensiune a accesibilitatii Fondurilor Europene creata pentru clientii bancii. Pentru ca esti foarte important pentru noi, de-a lungul timpului am incercat sa gasim mereu solutii inovatoare si potrivite pentru tine.

Astfel Libra Internet Bank a infiintat in anul 2010 un departament dedicat clientilor bancii ce doresc sa acceseze fonduri europene, in cadrul caruia experti ai bancii impreuna cu firme specializate partenere ofera atat servicii de consultanta in intocmirea documentatiei necesare cat si suport pe partea de co-finantare. Clientii beneficiaza de sprijin in intocmirea dosarului de la momentul depunerii proiectului pana la finalizarea implementarii acestuia.

Libra Internet Bank asigura co-finantarea proiectelor pentru accesarea fondurilor structurale, prin acordarea de credite pentru activitatea curenta sau credite de investii pe maxim 10 ani pentru clientii IMM si 25 de ani pentru profesii liberale(medici, etc) pentru implementarea proiectului. Pentru a creste accesul potentialilor beneficiari la fondurile structurale, valoarea maxima a limitei de creditare poate ajunge pana la 100% din valoarea cheltuielilor eligibile aferente contributiei proprii, respectiv din valoarea finantarii obtinute de la Uniunea Europeana, atat pentru creditul de investitie cat si pentru cel de sustinere.

In vederea asigurarii unei intelegeri cat mai bune a pasilor si procedurilor din cadrul acestor proiecte, Libra Internet Bank va organiza periodic sesiuni de training destinate clientilor bancii in cadrul carora acestia primesc toate informatiile necesare referitoare la modalitatile de accesare rapida a fondurilor Europene, realizare proiect si cofinantare.

Avantajele parteneriatului cu Libra Internet Bank:

  • Echipa de specialisti formata din angajati ai bancii si firme specializate in accesarea fondurilor europene dedicata intocmirii proiectului
  • Credite pentru implementarea proiectului
  • Garantii flexibile: ipoteca, gaj pe echipamentele achizitionate din credit si fonduri de garantare
  • Rapiditate in analiza dosarului de credit - termen de raspuns 10 zile

Pentru mai multe informatii poti sa ne contactezi pe adresa de email fonduri.europene...librabank.ro