Adw

Cariere parteneriate studentesti

La Libra Internet Bank, te-am obisnuit cu deschiderea noastra spre cooperarea cu universitatile si ONG-urile studentesti. Cu increderea pe care le-o acordam tinerilor care exceleaza la studii, dar vor sa castige si experienta prin stagii de practica intr-un mediu foarte competitiv, cum este cel al bancii noastre.

Parteneriat Libra Internet Bank - Academia de Studii Economice  

Pentru ca ne dorim sa avem in echipa Libra Internet Bank oameni instruiti si motivati, pe care ii cautam inca din perioada formarii lor universitare, am stabilit un parteneriat pe termen lung cu Facultatea de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti.

Daca esti student(a) la aceasta facultate, obiectivele parteneriatului nostru te privesc in primul rand pe tine si iti ofera oportunitati profesionale care speram sa te ajute in viitoarea ta cariera. Ele cuprind:

  • promovarea in randul studentilor a oportunitatilor de efectuare a unor stagii de practica in cadrul bancii: in sucursale, in sediul central si in centrul de procesare (detalii in sectiunea Programe de practica);
  • participarea reprezentantilor bancii la conferinte si prelegeri in cadrul ASE, pe teme de interes din banking;
  • colaborarea dintre cele doua institutii in vederea selectarii absolventilor de top pentru programul Libra Golden League.

Colaborarea Libra Internet Bank cu Asociatia Studentilor la Psihologie si Stiintele Educatiei  

Din mai 2012, Libra Internet Bank colaboreaza cu Asociatia Studentilor la Psihologie si Stiintele Educatiei, o organizatie non-guvernamentata reprezentativa pentru studentii din Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei din Bucuresti. ASPSE este afiliata Federatiei Nationale a Asociatiilor Studentilor la Psihologie si Stiintele Educatiei din Romania - Cognosis (membra a European Federation of Psychology Students' Associations - EFPSA), precum si Aliantei Nationale a Organizatiilor Studentesti din Romania - ANOSR (membra a European Students' Union - ESU).

Colaborarea dintre Libra Internet Bank si Asociatia Studentilor la Psihologie si Stiintele Educatiei le ofera studentilor de la Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei (FPSE) din Bucuresti si de la Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative din Bucuresti oportunitatea de a participa la o serie de stagii de practica desfasurate in cadrul Diviziei de Resurse Umane. Ei se pot astfel familiariza cu procedurile reale de lucru ale unei organizatii mari, cu particularitatile politicilor motivationale intr-o institutie bancara, cu reperele unei culturi organizationale care si-a dovedit succesul si viabilitatea.

In primul an al colaborarii, 6 studenti ai FPSE si SNSPA au avut sansa de a cunoaste mediul nostru de lucru, de a invata de la profesionisti ce inseamna recrutarea si procesul de management al resurselor umane in Libra Internet Bank. Programul continua in 2013, asa ca, daca urmezi cursurile acestei facultati, contacteaza-ti asociatia studenteasca si afla cum poti fi unul din norocosii beneficiari ai acestui stagiu de practica.