Simplificam bankingul pentru tine
CONTURI

Pachetul LibraFree
Gratuitate extinsa

Conturi persoane fizice Zero comisioane
deschidere, administrare, incasari si plati in lei

Vei putea imediat:

 • - sa portezi bani din alta banca
 • - sa-ti faci un cont de economii
 • - sa soliciti un credit online
 • [+] oferta completa
ECONOMII

Comision ZERO la scadenta depozit

Dobanzi depozite 2.43% la un an
si o luna pentru
depozite in lei
CREDITE

0% comision acordare/administrare

Credite persoane fizice

Card de debit online si credit online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Mizam pe RAPIDITATE
 • Comision 3 lei pentru plati
  sub 50.000 lei
 • Zero comision depunere numerar
 • Zero costuri de deschidere cont
 • Platforma schimburi valutare (tranzactionare timp real)
 • [+] oferta completa
DEPOZITE
Dobanzi depozite persoane juridice 2.00% pentru
un depozit pe
18 luni in Lei
Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Solutii pentru finantarea proiectelor
OPERATIUNI

Zero costuri deschidere cont

 • - Comision 3 lei pentru plati sub 50.000 lei
 • - Zero comision depunere numerar
  Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.

Irinel D. - Director Sucursala Fundeni

"Dorinta de a face ceva nou in plan profesional m-a determinat sa-mi schimb locul de munca, in plina criza economica, fara a constientiza pe deplin, la acel moment, ca Libra Internet Bank avea sa insemne pentru mine un nou inceput in cariera.

Transferul din sectorul do-it-yourself in sectorul financiar bancar, din rolul achizitorului in rolul vanzatorului, a fost cu adevarat o mare provocare, dar in acelasi timp s-a dovedit a fi si o mare reusita. Asa am ajuns sa descopar aici o echipa tanara si dinamica, si un mediu de lucru provocator, modern si orientat catre rezultate cat mai bune.

Alaturi de oameni inteligenti si valorosi, am reusit sa "cresc" tot mai mult, de la o zi la alta, si sa devin cel mai bun CRM-C al anului 2012 la Libra Internet Bank.

Daca ma intrebati care este cheia succesului si cum am reusit sa am cele mai bune rezultate, raspunsul este simplu... Succesul inseamna, in primul rand, autocunoastere. Sa-ti cunosti atuurile si limitele, sa fii mereu informat, sa-ti urmaresti idealurile, sa ai abilitatea de a rezolva anumite probleme pe care altii nu le pot rezolva. Succesul se masoara in orice proiect incheiat cu bine, insa mai ales proiectele dificile si bazate pe munca de pionierat aduc cele mai mari satisfactii.

Intotdeauna am cautat atent sa fac lucruri care sa se potriveasca cu felul meu de a fi, cu modul in care gandesc si in care vad viata, iar timpul mi-a demonstrat ca nu am gresit alegerea de a merge mai departe alaturi de echipa Libra Internet Bank".

Ai nevoie de ajutor?