Simplificam bankingul pentru tine
CONTURI

Pachetul LibraFree
Gratuitate extinsa

Conturi persoane fizice Zero comisioane
deschidere, administrare, incasari si plati in lei

Vei putea imediat:

 • - sa portezi bani din alta banca
 • - sa-ti faci un cont de economii
 • - sa soliciti un credit online
 • [+] oferta completa
ECONOMII

Comision ZERO la scadenta depozit

Dobanzi depozite 2.43% la un an
si o luna pentru
depozite in lei
CREDITE

0% comision acordare/administrare

Credite persoane fizice

Card de debit online si credit online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Mizam pe RAPIDITATE
 • Comision 3 lei pentru plati
  sub 50.000 lei
 • Zero comision depunere numerar
 • Zero costuri de deschidere cont
 • Platforma schimburi valutare (tranzactionare timp real)
 • [+] oferta completa
DEPOZITE
Dobanzi depozite persoane juridice 2.00% pentru
un depozit pe
18 luni in Lei
Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Solutii pentru finantarea proiectelor
OPERATIUNI

Zero costuri deschidere cont

 • - Comision 3 lei pentru plati sub 50.000 lei
 • - Zero comision depunere numerar
  Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.

Elena I. - Director Divizia Fonduri Europene

“Pentru mine, recomandarea unui fost coleg de a ma alatura echipei Libra Internet Bank a venit intr-un moment favorabil. Imi doream sa fac lucruri mai vizibile si consistente pentru organizatia in care lucram, dar fiindca eram angajata intr-o banca cu structura organizatorica ampla, acest lucru era dificil. 

In interviul de recrutare, unul din specialistii in resurse umane de la Libra Internet Bank mi-a descris organizatia cu un entuziasm care m-a impresionat. Mi-a explicat ce voi avea de facut in pozitia de Director de Sucursala si mi-a aratat o sinceritate care mi-a creat sentimentul de incredere. Increderea mi-a fost confirmata de interviurile urmatoare cu Directorul de Resurse Umane si cu Presedintele bancii, care m-au convins sa devin membru al echipei Libra Internet Bank

Surpriza placuta a continuat cu atmosfera pozitiva si atitudinea cooperanta a colegilor din sediul central, care m-au ajutat sa ma acomodez rapid. Am avut o mare satisfactie ca am participat activ la deschiderea sucursalei Libra Internet Bank din Ploiesti, inclusiv in detalii administrative si de recrutare a personalului. Incepeam sa imi implinesc exact obiectivul care ma determinase sa vin la Libra: ceea ce faceam era vizibil pentru organizatie si conta in dezvoltarea ei pe termen lung. Am gasit locul potrivit unde sa-mi dezvolt abilitatile manageriale, pe langa cele strict profesionale. A gestiona resursele materiale si umane ale unei sucursale a fost cea mai mare provocare pentru mine, iar rezultatele foarte bune obtinute au determinat urmatorul pas - sa deschidem inca o sucursala in Ploiesti.

In plus, pe langa concursurile interne motivante pentru intreaga echipa pe care o conduceam, Libra Internet Bank mi-a recompensat rezultatele obtinute, prin sponsorizarea a 50% dintr-un program EMBA. Cred ca succesul meu ca Director de Sucursala in Libra Internet Bank s-a bazat pe gradul de implicare personala in atingerea obiectivelor, dar si de abilitatile de comunicare si motivare pe care ma straduiesc sa le concentrez in a crea o echipa sudata si orientata spre rezultate. In 2009, am fost promovata ca director al Divziei de Fonduri Europene la Libra Internet Bank , unde am ocazia sa aduc un plus de valoare organizatiei.

Echipa manageriala a bancii m-a incurajat constant sa fiu creativa si independenta in luarea deciziilor, ceea ce nu se intampla in prea multe institutii. Am putut sa ies din aria de executie si sa incerc sa gasesc solutii strategice adaptate la piata locala.

In Libra Internet Bank , esti acceptat in primul rand daca esti foarte ambitios si increzator in calitatile pe care le ai. Trebuie sa fii entuziast si dornic sa misti lucurile in organizatie, nu sa astepti ca organizatia sa miste lucrurile pentru tine. Nu in ultimul rand trebuie sa ai dorinta de a invata in permanenta si de a-i invata pe altii.”

Ai nevoie de ajutor?