Superputerile cardurilor

  • Plati in rate, fara dobanda
  • Discount la produse / servicii
Carduri Enjoy
Card de DEBIT discount la parteneri
Card de CREDIT rate fara dobanda / discount parteneri
Rate fara dobanda
Discount la parteneri
Comanda online
Livrare acasa
Overdraft
Pana la 6 salarii
maxim 20.000 lei
Comision administrare lunara: 4 lei
Asigurare de calatorie gratuita
Plati si incasari gratuite

Partenerii Libra Enjoy?

Exemplu reprezentativ pentru un card de credit de 20.000 lei, cu o perioada de creditare 36 de luni, cu o dobanda variabila de 14,11% (compusa din IRCC si marja bancii de 12,25%) si comision administrare card: 4 lei/luna, dobanda anuala efectiva (DAE) este de 14,55% p.a. (include si comisionul de administrare card), valoarea totala platibila fiind 28.610 lei.

Exemplu reprezentativ pentru un card de debit cu descoperit de cont (facilitate overdraft) de 10.000 lei, cu o perioada de creditare 36 de luni, cu o dobanda variabila de 11.61% (compusa din IRCC si marja bancii de 9,75%) si comision administrare card: 4 lei/luna, dobanda anuala efectiva (DAE) este de 12,78% p.a. (include si comisionul de administrare card), valoarea totala platibila fiind 13.627 lei.

Calculele de mai sus au avut la baza urmatoarele ipoteze: utilizarea integrala in ziua acordarii; rambursarea limitei utilizate in ultima luna a creditului astfel ca dobanda este platita lunar pentru intreaga valoare a creditului, iar suma de plata este identica in primele 35 luni; intreaga valoare imprumutata se ramburseaza la maturitate.