Libra Internet Bank

Blog

A creste un business asa cum creste painea

17 Iulie 2019 | Corporate

Rafturi frumos aranjate. Ingrediente alese. Paris. Atmosfera vintage. Miros de paine. Forfota. Cafea si croissante. Doar o parte din cuvintele ce definesc Pain Plaisir, o afacere pornita din pasiune de clientii nostri, Pain Plaisir.

Libra Internet Bank

Le-am trecut de curand pragul pentru a discuta despre business-ul lor, despre cum se framanta painea, dar si despre framantarile lor de zi cu zi. Am cunoscut oameni pasionati care pun in business doar ingrediente de calitate, atat la propriu, cat si la figurat. Fiecare client este un prieten pentru care plamadesc cu drag in fiecare zi paine si produse de patiserie.

Cei doi asociati, Irina si Tom s-au intalnit in restaurantul eponim al lui Pierre Gagnaire, un restaurant cu 3 stele Michelin din Paris. Descoperind pasiunile comune, au decis sa inceapa propriul business si sa ofere bucurestenilor puțin din "gustul Parisului".

Cum ne-am întalnit noi cu ei? "Irina, fondatoarea companiei, a fost primul client cu care am interactionat in Sucursala Mosilor. Este cea care cu un zambet larg întampina pe oricine le calca pragul. Intelegi imediat pasiunea pe care o au pentru ceea ce fac si cum au ajuns sa se extinda si sa devina apreciati de atat de multi gurmanzi. Pain Plaisir, cu ajutorul nostru a reușit sa se extinda, a echipat un laborator si cu ajutorul acestuia a mai deschis un punct de lucru, cel din Dorobanti." Carla, CRM in Sucursala Mosilor

Libra Internet Bank

De atunci au trecut 3 ani, iar Pain Plaisir vrea sa creasca in continuare mai multa paine pentru tot mai multi bucuresteni si urmeaza sa deschida inca un laborator. Business-ul a avut un parcurs ascendent, cifra de afaceri crescand o data cu pasiunea lor.

Intalnirea cu ei ne-a facut constienti de lucrurile pe care le avem in comun: grija fata de clienti, ingrediente de calitate in toate produsele, inovatie si pasiunea oamenilor care ne inconjoara.

"Ne dorim sa facem pe scara mai larga ceea ce facem acum, pastrand toate atributele afacerii noastre artizanale – prospetime, gust si constanta." Irina Stancescu, actionar Pain Plaisir.

Asa cum ei cresc painea zi de zi, asa vrem si noi sa crestem business-urile din Romania in fiecare zi. Avem atat de multe posibilitati sa facem asta!