Simplificam bankingul pentru tine
CONTURI

Pachetul LibraFree
Gratuitate extinsa

Conturi persoane fizice Zero comisioane
deschidere, administrare, incasari si plati in lei

Vei putea imediat:

 • - sa portezi bani din alta banca
 • - sa-ti faci un cont de economii
 • - sa soliciti un credit online
 • [+] oferta completa
ECONOMII

Comision ZERO la scadenta depozit

Dobanzi depozite 2.43% la un an
si o luna pentru
depozite in lei
CREDITE

0% comision acordare/administrare

Credite persoane fizice

Card de debit online si credit online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Mizam pe RAPIDITATE
 • Comision 3 lei pentru plati
  sub 50.000 lei
 • Zero comision depunere numerar
 • Zero costuri de deschidere cont
 • Platforma schimburi valutare (tranzactionare timp real)
 • [+] oferta completa
DEPOZITE
Dobanzi depozite persoane juridice 2.00% pentru
un depozit pe
18 luni in Lei
Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Solutii pentru finantarea proiectelor
OPERATIUNI

Zero costuri deschidere cont

 • - Comision 3 lei pentru plati sub 50.000 lei
 • - Zero comision depunere numerar
  Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.

Semnat "Un angajat Libra"

Sunt si acele companii pe care le descoperi. Despre asta este povestea mea de astazi; astazi cand tu citesti, dar si astazi cand eu sunt aici, la birou si scriu din pantofii unui angajat la Libra. Sau poate din bocanci. :)

Libra Internet Bank

Pana acum 1 an, stiam putine despre companie, nu interactionasem cu brand-ul, nu cunoașteam pe nimeni care sa-mi poata da un feedback. Am vazut din prima ca ofera servicii digitale, fapt ce m-a incantat datorita orientarii spre online, pe care cred ca e musai sa o aiba companiile. Am ajuns la interviu, din 10 oameni intalniti, 10 erau tineri sau foarte tineri.

De la momentul interviului, pana la prima zi de munca, totul a fost foarte rapid, pentru ca procesul de recrutare a durat extrem de putin. Din prima zi de munca, pana astazi, tot drumul a fost despre descoperiri: am descoperit cum ideile pot prinde viata, foarte rapid, fara procese greoaie sau zeci de aprobari. Iar de aici pana la un proiect orientat pe ideile oamenilor a fost un singur pas, ce astazi poarta numele de Libra Innovate.

Am descoperit ca se face sport pe bune, mai mult decat 3 sedințe de aerobic pe saptamana. Oamenii au alergat in ultimii 8 ani mii de kilometri si au pedalat alte mii. Intern spunem ca Libra Energize este cel mai iubit program pentru angajati.

Am descoperit oameni cu hobby-uri, de care nici ei nu stiau si pe care le-au scos la lumina in cadrul proiectului Libra Cultural. Nu-mi imaginam ca intr-o banca sunt oameni care deseneaza, ori picteaza extraordinar sau care fac poze artistice. I-am cunoscut si astazi facem proiecte impreuna.

Am descoperit ca poti avansa daca iti doresti si ca exista oportunitati pentru cei care muncesc pentru ele; ca ai parte de provocari care te fac sa fii in fiecare zi mai bun, ca esti nevoit sa gasesti solutii si sa gandesti.

Nici nu stiu cand a trecut un an si am atat de multe descoperiri, unele chiar despre mine, insa cele mai multe profesionale. Imi dau seama ca uneori este interesant sa nu stii totul de la inceput...

Descopera si tu, alaturi de noi: https://www.librabank.ro/Cariere

Ai nevoie de ajutor?