Simplificam bankingul pentru tine
CONTURI

Cont online

Conturi persoane fizice Zero comisioane
deschidere, administrare, incasari si plati in lei

Vei putea imediat:

 • - sa portezi bani din alta banca
 • - sa-ti faci un cont de economii
 • - sa soliciti un credit online
 • [+] oferta completa
ECONOMII

Comision ZERO la scadenta depozit

Dobanzi depozite 4.87% la un an
si o luna pentru
depozite in lei
CREDITE

0% comision
acordare / administrare

Credit de consum de pana la 70.000 lei
pe maxim 5 ani
Card de debit online si credit online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Mizam pe RAPIDITATE
 • Comision 3 lei pentru plati
  sub 50.000 lei
 • Zero comision depunere numerar
 • Zero costuri de deschidere cont
 • Platforma schimburi valutare (tranzactionare timp real)
 • [+] oferta completa
DEPOZITE
Dobanzi depozite persoane juridice 4.25% pentru
un depozit pe
18 luni in Lei
Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.

Scrisoare cat se poate de deschisa catre antreprenorii de azi si de maine

"Expeditor": Echipa din Sucursala Basarabia
"Destinatar": Cei cu stofa de antreprenor

Libra Internet Bank

Stiai ca peste 90% dintre firmele active din Romania sunt IMM-uri?

Dupa cum merg lucrurile de cativa ani incoace, poate n-ar fi gresit sa spunem ca multi romani s-au nascut sa fie antreprenori. Si pentru ca sunteti din ce in ce mai multi si pentru ca cei mai multi dintre voi sunt IMM-uri, ne-am gandit sa ne unim fortele pentru a va putea sprijini, in drumul vostru deloc simplu catre reusita.

Asa a aparut Sucursala Basarabia! A 53-a sucursala Libra si prima pe care am gandit-o integral pentru cei care au propriul lor business. Vorbim, bineinteles, despre voi, cei care ati pornit sau aveti de gand sa porniti pe drumul antreprenoriatului. Aceasta sucursala noua este pentru si despre voi.

Si cand spunem "pe drumul antreprenoriatului", precizam ca vorbim si la propriu si la figurat. Daca ai un IMM sau te gandesti sa-ti deschizi unul, atunci stii bine ca drumul de la plan la realitate trece, in mod obligatoriu, si pe la Registrul Comertului. Si mai stii ca in drumul tau, vei avea nevoie sa-ti deschizi si un cont la o banca, cel putin pentru capitalul social al firmei.

Nu are rost sa mai amintim aici de banii de care vei avea nevoie pentru ca business-ul sa mearga ca pe roate, pentru ca tu, draga antreprenorule, stii deja care sunt nevoile afacerii pe care ai pornit-o. Si stii si unde ai putea ajunge pentru ca – nu-i asa? – mereu vrei mai mult.

Ce nu stii este ca, de astazi, in drumul tau catre sau dinspre Registrul Comertului, poti opri oricand la Libra Internet Bank ca sa-ti rezolvi toate aceste nevoi de business. Nici macar nu trebuie sa te abati de la traseu! Ne gasesti chiar in cladirea Registrului Comertului din Bucuresti, Intrarea Sectorului, nr.1, la parter. Ne vei recunoaste cu usurinta.

Libra Internet Bank

Sa-ti mai zicem si ca avem un director de sucursala ales pe spranceana, direct din topul celor mai buni oameni de Vanzari din Libra? Sau ca nici n-am apucat sa deschidem bine sucursala si deja ne-a vizitat primul client? Avea drum pe acolo...pe la "Registru".

Despre toate aceste lucruri si despre multe altele te asteptam sa stam de vorba, oricand ai si tu drum pe la "Registru".

Cu prietenie,
Echipa din Sucursala Basarabia

Ai nevoie de ajutor?