Libra Internet Bank

Blog

Salutare! Eu sunt LIBRA si astazi implinesc 24 de ani

29 Ianuarie 2021 | Employer branding

Vreau sa-ti multumesc pentru cei 24 de ani in care am avut ocazia sa ne descoperim unul pe celalalt, prin atat de multe experiente. Traindu-le, si tu, si eu, am evoluat impreuna.

Libra Internet Bank

Am fost acolo cand mi-ai povestit care sunt planurile tale de business si am devenit partenerul tau financiar. La fel s-a intamplat si cand mi-ai impartasit aspiratiile tale pe plan profesional si am fost nerabdatoare sa fim parte din aceeasi echipa. Acum stii ca voi fi mereu banca in care poti avea incredere sau angajatorul alaturi de care te poti dezvolta permanent.

Stii...imi dau seama ca, pentru cei 24 de ani ai mei, sunt foarte matura si experimentata. Asta pentru ca am avut o multime de experiente de neuitat; proiecte de impact, doar alaturi de oameni profesionisti, creativi si foarte inteligenti. Sunt foarte norocoasa pentru asta!

Acum, la cea de-a 24-a aniversare, simt ca sunt more than a bank!

Timp de 24 de ani, am interactionat cu specialisti din domenii diverse. Medici, arhitecti, executori, antreprenori, dezvoltatori imobiliari, agricultori, fintechuri, iar lista poate continua. Mi-am dorit si am reusit sa fac echipa cu fiecare dintre ei, am comunicat si le-am raspuns tuturor solicitarilor si am facut tot posibilul sa le ofer servicii de cea mai inalta calitate. Mi-am dorit mereu sa stiu ca experientele traite impreuna ii fac fericiti si extrem de multumiti. Si am reusit! Cum? Cu ajutorul oamenilor Libra! Profesionisti in domeniu si specialisti pe fiecare nisa pe care o abordez. Le multumesc!

Cred ca ai aflat despre mine ca iubesc inovatia si tehnologia.

Stiai ca sunt prima banca din Romania care a lansat primul cont bancar complet online? A fost wow!, o adevarata revolutie a sistemului bancar romanesc. Produsul a tot crescut, s-a adaptat celor mai aprige cerinte si chiar a depasit asteptarile – sa il vezi acum cat de smart este!

Tot atunci am fost recunoscuta drept cea mai inovatoare banca din Romania. Nu voi uita niciodata. A fost mult de munca, dar a meritat cu prisosinta. Ca de fiecare data cand imi propun ceva, toti oamenii Libra – din divizii de business, legal, sales, IT, marketing, project management – si-au unit fortele, si-au impartasit ideile, si-au alimentat motivatia si au facut acest lucru posibil.

De atunci, ideile si dorinta de a inova nu s-au oprit. Am adaugat apoi cardul de credit online, creditul ipotecar online sau semnatura electronica. Internet si mobile bankingul iti ofera unele dintre cele mai placute experiente bancare – am fost foarte atenta si la asta.

De-a lungul anilor, am incheiat parteneriate cu ecou, alaturi de parteneri inovatori din lumea fintech-urilor, precum Revolut, Monese, Paysera, Transferwise, sau din media, alaturi de Radio Guerrilla.

Sunt sigura ca maturitatea si experienta mea vin ca urmare a faptului ca investesc mereu in propria dezvoltare si in oamenii care ma compun. Asa se face ca impreuna, avem peste 2,000 de ore de traininguri anual. Totul pentru ca tu sa ai mereu la indemana cele mai rapide si sigure solutii bancare.

Totodata, discursul si modul in care comunic sunt aspecte foarte importante pentru mine, motiv pentru care am creat Libra Voices, iar pasiunea mea pentru frumos si cultura a dus la aparitia programului Libra Cultural.

Si pentru ca Mens sana in corpore sano, pun mare pret si pe starea mea fizica. De peste 10 ani, ma ocup sa fac din Libra Energize unul dintre cele mai iubite programe pentru angajati. Si pot spune ca am reusit. Ah, ce experienta de vis este Energize-ul!

Apropo, daca tot vorbim despre cum investesc in dezvoltarea mea, stiai ca programul flexibil pentru angajati „Late Monday & early Friday” a venit in urma unei editii Libra Innovate?! Este inca un program la care particip si care ma ajuta sa scot in evidenta cea mai creativa versiune a mea. E foarte cool! Cred ca ti-ar placea si tie.

Sunt atat de multe de spus, de scris. Dar ce este sigur acum, la 24 de ani, este ca sunt foarte mandra de cei aproape 1000 de oameni Libra care ma reprezinta in fiecare zi si care ma fac sa fiu ceea ce sunt astazi. Ei sunt cei care ma fac sa fiu mereu inovatoare si sa ofer servicii si produse de calitate tuturor clientilor mei.

Oamenii Libra sunt cei care fac din Libra more than a bank!

Si pentru ca tot a venit vorba despre oamenii Libra, uite ce iti propun: tu stai cu ochii pe mine, iar eu, in urmatoarele zile, iti voi prezenta 24 de oameni Libra, care stau in spatele a 24 de povesti de succes Libra.

Pentru ca noi suntem LIBRA, more than a bank, si astazi implinim 24 de ani.