Simplificam bankingul pentru tine
CONTURI

Pachetul LibraFree
Gratuitate extinsa

Conturi persoane fizice Zero comisioane
deschidere, administrare, incasari si plati in lei

Vei putea imediat:

 • - sa portezi bani din alta banca
 • - sa-ti faci un cont de economii
 • - sa soliciti un credit online
 • [+] oferta completa
ECONOMII

Comision ZERO la scadenta depozit

Dobanzi depozite 2.43% la un an
si o luna pentru
depozite in lei
CREDITE

0% comision acordare/administrare

Credite persoane fizice

Card de debit online si credit online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Mizam pe RAPIDITATE
 • Comision 3 lei pentru plati
  sub 50.000 lei
 • Zero comision depunere numerar
 • Zero costuri de deschidere cont
 • Platforma schimburi valutare (tranzactionare timp real)
 • [+] oferta completa
DEPOZITE
Dobanzi depozite persoane juridice 2.00% pentru
un depozit pe
18 luni in Lei
Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Solutii pentru finantarea proiectelor
OPERATIUNI

Zero costuri deschidere cont

 • - Comision 3 lei pentru plati sub 50.000 lei
 • - Zero comision depunere numerar
  Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.

SUNWAVES si Libra, parteneriat pentru buna dispozitie

Zilele acestea, mesajul de pe cover-ul paginii noastre de Facebook suna cam asa: Libra Internet Bank, partenera a distractiei la SUNWAVES Summer Edition 2019.

De ce? Simplu. Pentru ca si noua ne plac muzica, libertatea, prietenia si distractia, argumente suficiente ca anul acesta sa ne alaturam celor care organizeaza festivalul SUNWAVES, intre 15 si 20 august.

Nu ascundem ca prin asta ne-am dorit sa va dam si voua o mana de ajutor, pentru cazul in care veti dori sa aveti la indemana un bancomat, doua sau…de ce nu, trei, in perioada festivalului :). Vestea buna este ca le gasiti pe toate trei, chiar langa intrarea oficiala a festivalului, pe plaja Aza Beach din statiunea Mamaia Nord / Navodari.

Libra Internet Bank

Si pentru ca ne straduim sa ne gandim la toate, saptamana trecuta ne-am intrebat si daca nu cumva printre voi mai erau cativa nehotarati care aveau nevoie de putina incurajare pentru a participa la festivalul in timpul caruia muzica nu se opreste.

Timp de 5 zile, cei care nu si-au cumparat bilete la SUNWAVES au avut ocazia sa intre in cursa pentru una dintre cele 5 invitatii duble la festival, printr-un raspuns la intrebarea DE CE VREI SA MERGI LA SW26?

La final, 5 alesi ai sortii au fost desemnati castigatori, iar mesajul Comentariul tau a fost desemnat castigator a avut darul sa transforme ziua de marti 13 intr-o zi cu noroc.

FELICITARI si sa va bucurati de SUNWAVES! :)

Ai nevoie de ajutor?