Libra Internet Bank

Blog

SUNWAVES si Libra, parteneriat pentru buna dispozitie

23 August 2019 | Employer branding

Zilele acestea, mesajul de pe cover-ul paginii noastre de Facebook suna cam asa: Libra Internet Bank, partenera a distractiei la SUNWAVES Summer Edition 2019.

De ce? Simplu. Pentru ca si noua ne plac muzica, libertatea, prietenia si distractia, argumente suficiente ca anul acesta sa ne alaturam celor care organizeaza festivalul SUNWAVES, intre 15 si 20 august.

Nu ascundem ca prin asta ne-am dorit sa va dam si voua o mana de ajutor, pentru cazul in care veti dori sa aveti la indemana un bancomat, doua sau…de ce nu, trei, in perioada festivalului :). Vestea buna este ca le gasiti pe toate trei, chiar langa intrarea oficiala a festivalului, pe plaja Aza Beach din statiunea Mamaia Nord / Navodari.

Libra Internet Bank

Si pentru ca ne straduim sa ne gandim la toate, saptamana trecuta ne-am intrebat si daca nu cumva printre voi mai erau cativa nehotarati care aveau nevoie de putina incurajare pentru a participa la festivalul in timpul caruia muzica nu se opreste.

Timp de 5 zile, cei care nu si-au cumparat bilete la SUNWAVES au avut ocazia sa intre in cursa pentru una dintre cele 5 invitatii duble la festival, printr-un raspuns la intrebarea DE CE VREI SA MERGI LA SW26?

La final, 5 alesi ai sortii au fost desemnati castigatori, iar mesajul Comentariul tau a fost desemnat castigator a avut darul sa transforme ziua de marti 13 intr-o zi cu noroc.

FELICITARI si sa va bucurati de SUNWAVES! :)