Simplificam bankingul pentru tine
CONTURI

Pachetul LibraFree
Gratuitate extinsa

Conturi persoane fizice Zero comisioane
deschidere, administrare, incasari si plati in lei

Vei putea imediat:

 • - sa portezi bani din alta banca
 • - sa-ti faci un cont de economii
 • - sa soliciti un credit online
 • [+] oferta completa
ECONOMII

Comision ZERO la scadenta depozit

Dobanzi depozite 2.43% la un an
si o luna pentru
depozite in lei
CREDITE

0% comision acordare/administrare

Credite persoane fizice

Card de debit online si credit online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Mizam pe RAPIDITATE
 • Comision 3 lei pentru plati
  sub 50.000 lei
 • Zero comision depunere numerar
 • Zero costuri de deschidere cont
 • Platforma schimburi valutare (tranzactionare timp real)
 • [+] oferta completa
DEPOZITE
Dobanzi depozite persoane juridice 2.00% pentru
un depozit pe
18 luni in Lei
Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Solutii pentru finantarea proiectelor
OPERATIUNI

Zero costuri deschidere cont

 • - Comision 3 lei pentru plati sub 50.000 lei
 • - Zero comision depunere numerar
  Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.

Primii pasi in banking

Primii pasi in cariera sunt mereu cei mai grei, dar si definitorii pentru parcursul nostru profesional. Ne amintim mereu de mentorii nostri, de cei care ne-au invatat si ne-au inteles neindemanarea. Poate acesta este momentul care ne face sa imbratisam sau sa abandonam o meserie.

Libra Internet Bank

Am inteles acest prim pas si l-am transformat intr-un proiect care astazi se numește Academia de Banking. Acum 4 ani am inceput sa pregatim echipele de vanzari ca la carte. Ce am facut de fapt? Am chemat absolventii sau masteranzii sa vina in acest program de training flexibil, platit, unde CV-ul si experienta nu conteaza. Mai mult decat atat beneficiile angajatilor se acorda si "juniorilor" din Academie.

Un procent de peste 95% dintre cei care au terminat Academia de Banking au fost angajați, iar unii dintre ei sunt si astazi in companie pe pozitii superioare.

In data de ....., dam startul unei noi sesiuni. Ce se intampla? Timp de 2 luni vei fi in continua invatare si experimentare. Vei incepe de la zero si vei ajunge sa ai cunostinte despre servicii, produse, analize, actiuni operationale si altele care acum nu-ti spun nimic. Academia de Banking te va ajuta sa te dezvolti personal. Punem accentul pe comunicarea business, pe modalitati de abordare si interactiune cu clientii pe cunoasterea afacerilor clienților si analiza pietei.

Ce vei face dupa ce termini Academia? Vei fi Customer Relationship Manager in una din cele 52 de sucursale Libra.

"Academia de Banking m-a ajutat foarte mult; chiar daca am absolvit ASE-ul au fost multe informatii pe care nu le stiam si erau esentiale pentru a lucra in banca. Recomand oricarui tanar absolvent de facultate ce doreste sa intre in domeniul bancar, Academia de Banking. Este mai buna chiar decat Scoala Vietii." - Bogdan Florescu, Customer Relationship Manager – Professionals

Inscrie-te acum, aici.

Ai nevoie de ajutor?