Simplificam bankingul pentru tine
CONTURI

Pachetul LibraFree
Gratuitate extinsa

Conturi persoane fizice Zero comisioane
deschidere, administrare, incasari si plati in lei

Vei putea imediat:

 • - sa portezi bani din alta banca
 • - sa-ti faci un cont de economii
 • - sa soliciti un credit online
 • [+] oferta completa
ECONOMII

Comision ZERO la scadenta depozit

Dobanzi depozite 2.43% la un an
si o luna pentru
depozite in lei
CREDITE

0% comision acordare/administrare

Credite persoane fizice

Card de debit online si credit online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Mizam pe RAPIDITATE
 • Comision 3 lei pentru plati
  sub 50.000 lei
 • Zero comision depunere numerar
 • Zero costuri de deschidere cont
 • Platforma schimburi valutare (tranzactionare timp real)
 • [+] oferta completa
DEPOZITE
Dobanzi depozite persoane juridice 2.00% pentru
un depozit pe
18 luni in Lei
Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Solutii pentru finantarea proiectelor
OPERATIUNI

Zero costuri deschidere cont

 • - Comision 3 lei pentru plati sub 50.000 lei
 • - Zero comision depunere numerar
  Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.

Peste 10% din angajatii Libra lucreaza in IT

Libra Internet Bank a fost declarata cea mai inovatoare banca, prin premii castigate la prestigioase evenimente de profil. Acest lucru reprezinta confirmarea indeplinirii cu succes a obiectivelor pe care ni le-am propus, de a fi o banca orientata catre inovatie si tehnologie.

Libra Internet Bank

Totul a inceput in 2011, cand ne-am orientat strategic spre digitalizare, inovatie si spre canalele online de distributie. Odata cu aceasta noua strategie, am devenit Libra Internet Bank. Am continuat in aceasta directie si astfel, in 2014, am fost prima banca din Romania ce a lansat contul online pentru persoane fizice, dar si contul online pentru persoane juridice, 1 an mai tarziu.

De asemenea, am fost prima banca din Romania ce a lansat creditul de nevoi personale 100% online, cardul de credit 100% online, dar si creditul ipotecar online.

Vom continua sa fim prima banca ce va deschide noi drumuri in aceasta era a digitalizarii.

Toate acestea se datoreaza, in mare parte, echipelor de IT din interiorul organizatiei si echipelor de business implicate in proiectele de digitalizare.

10% dintre angajatii bancii isi desfasoara activitatea in echipe de IT

Sunt echipe solide, inchegate, cu idei si cu o implicare desavarsita, iar unul dintre lucrurile care ii motiveaza cel mai mult este acela ca au ocazia sa dezvolte de la zero aplicatii, solutii, produse. Au ocazia sa se dezvolte si sa invete in fiecare zi lucruri noi din proiectele in care sunt implicati, sa testeze feature-uri noi, dar si sa se bucure de toate programele si de beneficiile pe care le gandim pentru angajati.

Ne indeplinim cu succes obiectivele, avem echipe implicate, dornice de avansare, dornice de inovatie, dornice de a duce mai departe trendul digitalizarii si de a lucra pentru "Cea mai inovatoare banca din Romania."

Daca vrei si tu sa intri intr-un mediu competitiv, aflat in permanenta in cautare de idei noi, vezi aici oportunitatile de angajare.

Ai nevoie de ajutor?