Libra Internet Bank

Blog

Peste 10% din angajatii Libra lucreaza in IT

03 Iunie 2019 | Employer branding

Libra Internet Bank a fost declarata cea mai inovatoare banca, prin premii castigate la prestigioase evenimente de profil. Acest lucru reprezinta confirmarea indeplinirii cu succes a obiectivelor pe care ni le-am propus, de a fi o banca orientata catre inovatie si tehnologie.

Libra Internet Bank

Totul a inceput in 2011, cand ne-am orientat strategic spre digitalizare, inovatie si spre canalele online de distributie. Odata cu aceasta noua strategie, am devenit Libra Internet Bank. Am continuat in aceasta directie si astfel, in 2014, am fost prima banca din Romania ce a lansat contul online pentru persoane fizice, dar si contul online pentru persoane juridice, 1 an mai tarziu.

De asemenea, am fost prima banca din Romania ce a lansat creditul de nevoi personale 100% online, cardul de credit 100% online, dar si creditul ipotecar online.

Vom continua sa fim prima banca ce va deschide noi drumuri in aceasta era a digitalizarii.

Toate acestea se datoreaza, in mare parte, echipelor de IT din interiorul organizatiei si echipelor de business implicate in proiectele de digitalizare.

10% dintre angajatii bancii isi desfasoara activitatea in echipe de IT

Sunt echipe solide, inchegate, cu idei si cu o implicare desavarsita, iar unul dintre lucrurile care ii motiveaza cel mai mult este acela ca au ocazia sa dezvolte de la zero aplicatii, solutii, produse. Au ocazia sa se dezvolte si sa invete in fiecare zi lucruri noi din proiectele in care sunt implicati, sa testeze feature-uri noi, dar si sa se bucure de toate programele si de beneficiile pe care le gandim pentru angajati.

Ne indeplinim cu succes obiectivele, avem echipe implicate, dornice de avansare, dornice de inovatie, dornice de a duce mai departe trendul digitalizarii si de a lucra pentru "Cea mai inovatoare banca din Romania."

Daca vrei si tu sa intri intr-un mediu competitiv, aflat in permanenta in cautare de idei noi, vezi aici oportunitatile de angajare.