Simplificam bankingul pentru tine
CONTURI

Pachetul LibraFree
Gratuitate extinsa

Conturi persoane fizice Zero comisioane
deschidere, administrare, incasari si plati in lei

Vei putea imediat:

 • - sa portezi bani din alta banca
 • - sa-ti faci un cont de economii
 • - sa soliciti un credit online
 • [+] oferta completa
ECONOMII

Comision ZERO la scadenta depozit

Dobanzi depozite 2.43% la un an
si o luna pentru
depozite in lei
CREDITE

0% comision acordare/administrare

Credite persoane fizice

Card de debit online si credit online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Mizam pe RAPIDITATE
 • Comision 3 lei pentru plati
  sub 50.000 lei
 • Zero comision depunere numerar
 • Zero costuri de deschidere cont
 • Platforma schimburi valutare (tranzactionare timp real)
 • [+] oferta completa
DEPOZITE
Dobanzi depozite persoane juridice 2.00% pentru
un depozit pe
18 luni in Lei
Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Solutii pentru finantarea proiectelor
OPERATIUNI

Zero costuri deschidere cont

 • - Comision 3 lei pentru plati sub 50.000 lei
 • - Zero comision depunere numerar
  Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.

Milenialii Libra

Suntem tineri, varsta medie in organizatie este de 28 de ani si de aici vedem lucrurile intr-o singura directie, aceea a evolutiei. Este locul in care cei tineri isi gasesc locul si mentorii in cei ce au fost nu demult ca ei.

Libra Internet Bank

Este o generatie in continua schimbare a carei regula este rapiditatea. O generatie de tranzitie care a făcut rapid trecerea de la nostalgie la digitalizare, plecata din rutina offline-ului si ajunsa in provocarile online-ului. O generatie caracterizata prin simplitate, dar cu o baza complexa, cu principii in care noi credem si pe care le transpunem la nivel de organizatie.

Este generatia Libra, o echipa de oameni tineri, competitivi care vor mereu mai mult de la mediul in care lucreaza si de la ei insisi. Demonstreaza zilnic asta prin performantele personale, prin cele la nivel de echipa sau prin competitiile in care se implica.

Alaturi de ei am ajuns sa fim recunoscuti la 3 evenimente importante din industria bancara drept cea mai inovatoare banca, iar impreuna cu ei am dezvoltat unul dintre cele mai frumoase programe pentru angajati Energize, o competitie sportiva interna unde aproximativ 100 de mileniali si nu numai se intrec in cele mai provocatoare probe.

10% din angajatii bancii lucreaza in IT ceea ce demonstreaza trendul digital pe care suntem. Ducem milenialii acolo unde le place cel mai mult - in tehnologie.

Daca vrei sa faci parte din generatia Libra, vezi aici oportunitatile de cariera.

Ai nevoie de ajutor?