Libra Internet Bank

Blog

Milenialii Libra

06 Mai 2019 | Employer branding

Suntem tineri, varsta medie in organizatie este de 28 de ani si de aici vedem lucrurile intr-o singura directie, aceea a evolutiei. Este locul in care cei tineri isi gasesc locul si mentorii in cei ce au fost nu demult ca ei.

Libra Internet Bank

Este o generatie in continua schimbare a carei regula este rapiditatea. O generatie de tranzitie care a făcut rapid trecerea de la nostalgie la digitalizare, plecata din rutina offline-ului si ajunsa in provocarile online-ului. O generatie caracterizata prin simplitate, dar cu o baza complexa, cu principii in care noi credem si pe care le transpunem la nivel de organizatie.

Este generatia Libra, o echipa de oameni tineri, competitivi care vor mereu mai mult de la mediul in care lucreaza si de la ei insisi. Demonstreaza zilnic asta prin performantele personale, prin cele la nivel de echipa sau prin competitiile in care se implica.

Alaturi de ei am ajuns sa fim recunoscuti la 3 evenimente importante din industria bancara drept cea mai inovatoare banca, iar impreuna cu ei am dezvoltat unul dintre cele mai frumoase programe pentru angajati Energize, o competitie sportiva interna unde aproximativ 100 de mileniali si nu numai se intrec in cele mai provocatoare probe.

10% din angajatii bancii lucreaza in IT ceea ce demonstreaza trendul digital pe care suntem. Ducem milenialii acolo unde le place cel mai mult - in tehnologie.

Daca vrei sa faci parte din generatia Libra, vezi aici oportunitatile de cariera.