Simplificam bankingul pentru tine
CONTURI

Pachetul LibraFree
Gratuitate extinsa

Conturi persoane fizice Zero comisioane
deschidere, administrare, incasari si plati in lei

Vei putea imediat:

 • - sa portezi bani din alta banca
 • - sa-ti faci un cont de economii
 • - sa soliciti un credit online
 • [+] oferta completa
ECONOMII

Comision ZERO la scadenta depozit

Dobanzi depozite 2.43% la un an
si o luna pentru
depozite in lei
CREDITE

0% comision acordare/administrare

Credite persoane fizice

Card de debit online si credit online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Mizam pe RAPIDITATE
 • Comision 3 lei pentru plati
  sub 50.000 lei
 • Zero comision depunere numerar
 • Zero costuri de deschidere cont
 • Platforma schimburi valutare (tranzactionare timp real)
 • [+] oferta completa
DEPOZITE
Dobanzi depozite persoane juridice 2.00% pentru
un depozit pe
18 luni in Lei
Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Solutii pentru finantarea proiectelor
OPERATIUNI

Zero costuri deschidere cont

 • - Comision 3 lei pentru plati sub 50.000 lei
 • - Zero comision depunere numerar
  Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.

Libra Cultural in Iasi

Cea de-a doua editie Libra Cultural de anul acesta a avut loc chiar in inima Moldovei, la Iasi. Colegii din cele doua sucursale din Iasi au fost insotiti de Vlad Babenco pe un drum al artelor, intr-un oras incarcat de cultura. Aici a fost infiintata prima Universitate Nationala de Arte "George Enescu" in anul 1860 unde au fost profesori importanti artisti plastici romani: Corneliu Baba, Octav Bancila, Camil Ressu, Nicolae Tonitza.

Libra Internet Bank

Multe din operele pictorilor romani au ramas in Iasi in Muzeul de Arta din incinta Palatului Culturii, un impunator monument istoric, cu 298 de incaperi si cu o suprafata de aproximativ 36.000 m2. Proiectul initial prevedea 365 de incaperi, cate una pentru fiecare zi.

Am discutat despre identitatea romaneasca in fata unor tablori importante ale lui Grigorescu, Aman, Tonitza, Luchian, Pallady si am regasit acolo modul in care a evoluat poporul roman, cum fiecare perioada istorica si-a pus amprenta asupra artei plastice. Am vazut doar o parte dintre cele 10.000 de opera de arta pe care muzeul le detine si care vor fi treptat valorificate in expozitii, ceea ce inseamna ca trebuie sa revenim in Iasi.

Dupa aceasta trecere prin istorie am ajuns in contemporaneitate in atelierul artistului ieșean Felix Aftene, unde am discutat despre conditia artistului in zilele noastre, despre cat de importanta este cota sa, despre creatie si inspiratie, despre cum leaga artistul culoarea de lumea digitala in care traieste. Ne-am pierdut pret de doua ore prin operele lui aparent fara o linie clara, insa la final atat de bine intelese.

A fost o zi plina, asta poate si pentru ca Iasul respira inca arta la orice pas.

Ai nevoie de ajutor?