Libra Internet Bank

Blog

Jumatatea editiei a 8-a Libra Energize

18 Iulie 2019 | Employer branding

Deja este bine-cunoscut faptul ca Libra Energize este unul dintre cele mai iubite programe pentru si de catre angajati. Daca intrebi un energizer de ce iubeste atat de mult programul, ai vedea instant o lumina in ochii lui si in mod cert ar urma un sprint de cuvinte frumoase la adresa programului, care te-ar convinge instant ca vrei si tu.

Libra Internet Bank

Ca rezumat al cuvintelor lor, Libra Energize este descris ca fiind un program despre sport, prietenie, echipa, locuri feerice si autodepasire.

In luna iunie au fost 2 week-enduri pline de aceste sentimente, dar si pline de kilometri, in care energizer-ii au fost in locatii de poveste: Muntii Retezat si Piatra Craiului, pentru ca ”Libra Energize alege doar locatii minunate” – cum ar spune Doina Andrei.

Libra Internet Bank    Libra Internet Bank

In primul week-end, muntii Retezat au fost cuceriti de atat de multi alergatori dornici de a-i cunoaste, incat parca totul inflorea in jur de fericire. In prima zi, energizerii au trecut prin 8 ateliere absolut deosebite: au avut doua probe de supravietuire, au coborat in rapel langa o cascada, au trecut prin bezna unei pesteri in cautarea unui obiect, s-au catarat si au traversat paraiase fara nicio frica si doar cu dorinta crancena de a reusi. A 2-a zi au luat muntii Retezat la pas alergator aproximativ 27 de km. Au infruntat ploaie, vant, dar totul impreuna si într-un peisaj feeric ce a facut sa para acesti kilometri mai usori.

Week-endul trecut a fost din nou unul provocator. Au parcurs 16 km cu obstacole si noroi la Zarnesti Challenge, la o temperatura de sfaraiau pietrele si au biciclit 18 km in Piatra Craiului unde imaginile de poveste le-au taiat respirația dar, din fericire, doar la figurat. Si cu totii au reusit cu brio!

Urmeaza proba-mastodont – Ciucas x 3: maraton montan, urmata de relaxare pe Maneciu prin caiac-canoe si finala cu un maraton pe asfalt, inot si karting, la Timisoara.
Sunt probe grele, emotiile sunt mari inainte de fiecare proba, insa dupa ce finalizeaza cu bine, cuvintele energizerilor sunt copleșitoare. Atunci cand spun ca week-end dupa week-end este si mai frumos, ca week-end dupa week-end reusesc sa se autodepaseasca si sa afle despre ei lucruri nebanuite, iar asta ii face nerabdatori pentru urmatorul. Atunci cand ne spun ca trag cat pot de mult pentru rezultate bune, dar incearca sa se bucure si de ce li se arata in fata ochilor: de un calut pentru care se opresc din cursa de MTB ca sa il mangaie, de un unghi perfect pentru o poza de Instagram, sau pentru un story scurt Pe toate le vedeti pe pagina noastra de Instagram - libra_internet_bank.

Libra Energize iti ofera un ping-pong de sentimente pe care nu le mai întalnesti in niciun alt loc, in nicio alta situatie, in niciun teambuilding. Despre Libra Energize sunt multe de spus, dar mai ales, sunt multe de trăit...

Libra Internet Bank