Simplificam bankingul pentru tine
CONTURI

Pachetul LibraFree
Gratuitate extinsa

Conturi persoane fizice Zero comisioane
deschidere, administrare, incasari si plati in lei

Vei putea imediat:

 • - sa portezi bani din alta banca
 • - sa-ti faci un cont de economii
 • - sa soliciti un credit online
 • [+] oferta completa
ECONOMII

Comision ZERO la scadenta depozit

Dobanzi depozite 2.43% la un an
si o luna pentru
depozite in lei
CREDITE

0% comision acordare/administrare

Credite persoane fizice

Card de debit online si credit online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Mizam pe RAPIDITATE
 • Comision 3 lei pentru plati
  sub 50.000 lei
 • Zero comision depunere numerar
 • Zero costuri de deschidere cont
 • Platforma schimburi valutare (tranzactionare timp real)
 • [+] oferta completa
DEPOZITE
Dobanzi depozite persoane juridice 2.00% pentru
un depozit pe
18 luni in Lei
Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Solutii pentru finantarea proiectelor
OPERATIUNI

Zero costuri deschidere cont

 • - Comision 3 lei pentru plati sub 50.000 lei
 • - Zero comision depunere numerar
  Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.

Dev After Work

Stiti deja ca peste 10% dintre colegii nostri lucreaza in IT si ca una dintre directiile noastre strategice este cea a digitalizarii si inovatiei.

Recent, am primit o noua provocare: cea de a creste considerabil echipa de IT. Zis si facut! Asa a aparut C-ITerra, un nou Hub IT in inima Transilvaniei, la sfarsitul anului trecut, in Cluj.

Libra Internet Bank

Si pentru ca ne-am dorit sa ii cunoastem nemijlocit, dar si sa ne prezentam deschis in fata programatorilor din Cluj, zilele acestea i-am vizitat si am organizat / intr-un cadru relaxat / un meet-up marca Dev After Work.

Cei 3 speakeri ai evenimentului, colegii nostri Alex, Cristi si Vicențiu, au captat de la inceput atenția participantilor, asa incat nimeni nu a remarcat trecerea celor 2 ceasuri. Au fost dezbatute intens subiecte precum: Artificial Intelligence & Machine Learning in targetarea clientilor (fara doar si poate subiectul de foc), Autentificarea Biometrica in aplicatia de Mobile Banking sau Open Banking. Pe langa toate acestea, a fost supusa dezbaterii si recunoasterea noastra drept cea mai inovatoare banca din Romania.

Libra Internet Bank

Alex Dionian ne spune: "Am ales aceste subiecte pentru ca toate sunt si proiectele noastre curente, subiecte de interes atat in zona IT, cat si in banking. Toate sunt adevarate provocari tehnice pentru colegii nostri programatori. Proiectele sunt parte din planul nostru de a ne continua deschiderea catre Fintech-uri, catre care venim cu o flexibilitate mare, cu know-how, parteneriate cu clienti din toate segmentele, dar si cu inovatie si creativitate."

Atenția si curiozitatea participantilor au rămas la nivel maxim si dupa prezentari, intrebarile si discutiile prelungindu-se alte cateva ceasuri, spre bucuria noastra.

In rezumat, a fost fain la Cluj. Cei de acolo ne-au convins imediat, daca mai era nevoie, ca decizia de a deschide cel de-al 3-lea Hub, aici, a fost una excelenta si ca ni-i dorim drept colegi.

Daca si tu faci parte din comunitatea programatorilor din Cluj, te asteptam in echipa noastra: www.librabank.ro/C-ITerra

Ai nevoie de ajutor?