Libra Internet Bank

Blog

Dev After Work

17 Septembrie 2019 | Employer branding

Stiti deja ca peste 10% dintre colegii nostri lucreaza in IT si ca una dintre directiile noastre strategice este cea a digitalizarii si inovatiei.

Recent, am primit o noua provocare: cea de a creste considerabil echipa de IT. Zis si facut! Asa a aparut C-ITerra, un nou Hub IT in inima Transilvaniei, la sfarsitul anului trecut, in Cluj.

Libra Internet Bank

Si pentru ca ne-am dorit sa ii cunoastem nemijlocit, dar si sa ne prezentam deschis in fata programatorilor din Cluj, zilele acestea i-am vizitat si am organizat / intr-un cadru relaxat / un meet-up marca Dev After Work.

Cei 3 speakeri ai evenimentului, colegii nostri Alex, Cristi si Vicențiu, au captat de la inceput atenția participantilor, asa incat nimeni nu a remarcat trecerea celor 2 ceasuri. Au fost dezbatute intens subiecte precum: Artificial Intelligence & Machine Learning in targetarea clientilor (fara doar si poate subiectul de foc), Autentificarea Biometrica in aplicatia de Mobile Banking sau Open Banking. Pe langa toate acestea, a fost supusa dezbaterii si recunoasterea noastra drept cea mai inovatoare banca din Romania.

Libra Internet Bank

Alex Dionian ne spune: "Am ales aceste subiecte pentru ca toate sunt si proiectele noastre curente, subiecte de interes atat in zona IT, cat si in banking. Toate sunt adevarate provocari tehnice pentru colegii nostri programatori. Proiectele sunt parte din planul nostru de a ne continua deschiderea catre Fintech-uri, catre care venim cu o flexibilitate mare, cu know-how, parteneriate cu clienti din toate segmentele, dar si cu inovatie si creativitate."

Atenția si curiozitatea participantilor au rămas la nivel maxim si dupa prezentari, intrebarile si discutiile prelungindu-se alte cateva ceasuri, spre bucuria noastra.

In rezumat, a fost fain la Cluj. Cei de acolo ne-au convins imediat, daca mai era nevoie, ca decizia de a deschide cel de-al 3-lea Hub, aici, a fost una excelenta si ca ni-i dorim drept colegi.

Daca si tu faci parte din comunitatea programatorilor din Cluj, te asteptam in echipa noastra: www.librabank.ro/C-ITerra