Libra Internet Bank

Blog

Decizia lui Best

19 Octombrie 2022 | Persoane fizice

Este o zi senină și bună. Soarele dimineții îmbracă în lumină caldă vechiul cartier de blocuri cu patru etaje. Aici, în blocul Gri 16, locuiesc domnul Best Time is Now, împreună cu soția și fiica lor de 6 luni, într-un mic apartament cu 2 camere pe care l-au închiriat când s-au mutat în București, cu un an înainte de nașterea fetiței.

Libra Internet Bank

Ca de obicei, domnul Best Time is Now (sau Best, cum îi spun cunoscuții) se trezește înaintea soneriei, ca să aibă timp suficient să-și savureze cafeaua și să-i pregătească gustarea fetiței. Best e programator IT la o companie importantă de software și, de când li s-a născut fetița, lucrează mai mult de acasă. E foarte apreciat de colegi și, la numai 26 de ani, câștigă deja foarte bine și coordonează o echipă de 10 oameni. Recent, a reușit să finalizeze un proiect foarte important, iar perspectivele lui sunt excelente.

A fost mereu un om hotărât, care a știut de fiecare dată ce vrea de la viață. Exact ca acum, când simte că-și dorește un loc mai bun în care să-și crească minunea de fetiță care doarme netulburată în pătuțul ei, lipit de cel al părinților. O mângâie cu grijă pe frunte. Fetița tresare și chicotește în somn, fericită.

Își soarbe rapid cafeaua și se gandește la apartamentul spațios de 3 camere pe care l-au vizitat cu toții, săptămâna trecută. I-a rămas în minte zâmbetul larg al fetiței, din momentul în care au deschis ușile balconului generos al sufrageriei și au văzut minunata priveliște verde din fața clădirii. Un loc excelent să-ți cresti copilul, un loc excelent să poți lucra și de acasă, un loc excelent să fii ocupat!

Decizia lui Best e luată! Pe ușa acelui apartament de 3 camere va scrie “Best”. Dar este un om foarte ocupat, care n-are timp de pierdut. Are nevoie să primească o finanțare rapidă și să-și poată plăti rapid ratele, de la distanță. Și cum n-are de gând să plătească 30 de ani la un credit, vrea să fie sigur că își va putea încheia rapid și fără alte cheltuieli toate socotelile cu banca, atunci când se va hotarî să-și plătească anticipat împrumutul.

Îi răsună imediat în minte un mesaj despre un credit ipotecar care i-a apărut recent în feed-ul de Facebook. Anunțul vorbea despre aprobarea creditului în 3 zile și începea cam așa: Oamenii hotărâți își creează momentul perfect!

Își amintește că i-a plăcut mult acel mesaj care părea să i se adreseze chiar lui. Într-adevăr, pentru el și familia lui, momentul perfect este #AicisiAcum. Best își ia telefonul și dă un scroll rapid, în căutarea mesajului complet. În câteva secunde, îl găsește: Oamenii hotărâți își creează momentul perfect! Ia-ți o locuință cu creditul ipotecar de la Libra, iar noi avem grijă de asigurarea din primul an!