Simplificam bankingul pentru tine
CONTURI

Pachetul LibraFree
Gratuitate extinsa

Conturi persoane fizice Zero comisioane
deschidere, administrare, incasari si plati in lei

Vei putea imediat:

 • - sa portezi bani din alta banca
 • - sa-ti faci un cont de economii
 • - sa soliciti un credit online
 • [+] oferta completa
ECONOMII

Comision ZERO la scadenta depozit

Dobanzi depozite 2.43% la un an
si o luna pentru
depozite in lei
CREDITE

0% comision acordare/administrare

Credite persoane fizice

Card de debit online si credit online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Mizam pe RAPIDITATE
 • Comision 3 lei pentru plati
  sub 50.000 lei
 • Zero comision depunere numerar
 • Zero costuri de deschidere cont
 • Platforma schimburi valutare (tranzactionare timp real)
 • [+] oferta completa
DEPOZITE
Dobanzi depozite persoane juridice 2.00% pentru
un depozit pe
18 luni in Lei
Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Solutii pentru finantarea proiectelor
OPERATIUNI

Zero costuri deschidere cont

 • - Comision 3 lei pentru plati sub 50.000 lei
 • - Zero comision depunere numerar
  Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.

Cum ne motivam angajatii?

Unul dintre cuvintele care stau pe buzele tuturor este "motivarea". Noi toti, indiferent de varsta, funcție sau status gravitam in jurul motivarii. Pentru unii este recunoastere, pentru altii salariu, timp liber, echilibru, provocari, bonusuri, etc. Este clar ca fiecare isi are propria definitie. Noi la Libra motivam oamenii prin beneficii atat de natura cantitativa, cat si calitativa si incercam sa "construim" un pachet care sa fie pe masura asteptarilor.

Libra Internet Bank

De ce? Pentru ca noi consideram ca echipele sunt ingredientul prin care companiile fac lucrurile sa fie marete. Atunci cand se "amesteca" energia, cunostințele, calificarile si entuziasmul unor oameni motivati atunci obiectivele sunt mult mai accesibile.

De aceea am ales sa motivam oamenii prin actiuni care au legatura cu pasiunile lor.

Am inceput cu sportul pentru ca am costatat ca este un element ce uneste multi oameni din Libra si i-am pus pe toti pasionatii de miscare sa se întreaca in competitia Libra Energize. Energizerii il numesc "unul dintre cele mai frumoase programe pentru angajati". Vezi aici istoria lui.

Am continuat cu Libra Cooltural si i-am adus in acelasi loc pe toti iubitorii de arta si frumos din Libra. Au fost cursuri de pictura, design interior, fotografie, branding etc. Iar anul acesta vom duce Libra Cultural la un alt nivel experential.

Tinem mult la viata personala si la timpul angajatilor, de aceea programul este flexibil, oferim o zi cadou cu ocazia aniversarii si vouchere de vacanta pentru mai multa relaxare.

Acestea sunt doar o parte dintre lucrurile prin care motivam oamenii. Poate cel mai important este acela ca in Libra chiar poti sa cresti si sa te dezvolti. Descopera chiar tu asta si vezi aici oportunitatile de cariera:

Astazi este despre #LibraMotivation.

Ai nevoie de ajutor?