Simplificam bankingul pentru tine
CONTURI

Pachetul LibraFree
Gratuitate extinsa

Conturi persoane fizice Zero comisioane
deschidere, administrare, incasari si plati in lei

Vei putea imediat:

 • - sa portezi bani din alta banca
 • - sa-ti faci un cont de economii
 • - sa soliciti un credit online
 • [+] oferta completa
ECONOMII

Comision ZERO la scadenta depozit

Dobanzi depozite 2.43% la un an
si o luna pentru
depozite in lei
CREDITE

0% comision acordare/administrare

Credite persoane fizice

Card de debit online si credit online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Mizam pe RAPIDITATE
 • Comision 3 lei pentru plati
  sub 50.000 lei
 • Zero comision depunere numerar
 • Zero costuri de deschidere cont
 • Platforma schimburi valutare (tranzactionare timp real)
 • [+] oferta completa
DEPOZITE
Dobanzi depozite persoane juridice 2.00% pentru
un depozit pe
18 luni in Lei
Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Solutii pentru finantarea proiectelor
OPERATIUNI

Zero costuri deschidere cont

 • - Comision 3 lei pentru plati sub 50.000 lei
 • - Zero comision depunere numerar
  Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.

Cum a aparut Libra Podcast | to the Moon and BANK

Buna! Noi suntem Libra. Adica cei cu care poti sa lucrezi "fara hartii si fara drumuri la banca".

Libra Internet Bank

Cateva lucruri despre noi. Avem orientarea digitala in ADN. Ne place ca putem pune fara sa gresim „game changer” langa „Libra Internet Bank” si suntem de-a dreptul topiti dupa expresia „100% online”.

In urma cu mai bine de 10 ani, am fost printre primele banci care le-au oferit clientilor serviciul de internet banking. Am adaugat apoi cuvantul ”internet” in denumirea bancii si-am devenit Libra Internet Bank. De atunci, am mentinut orientarea digitala, iar serviciile si produse noastre inovatoare au crescut standardele banking-ului.

Si pentru ca v-am spus ca ne place cum suna "100% online", ne-am gandit sa introducem expresia si in denumirea produselor noastre.

Bine, au mai fost si alte cateva mici motive pe langa, cum a fost si faptul ca se si pot face 100% online. Asa au aparut primul cont 100% online din Romania, primul credit 100% online din Romania, cardul de credit 100% online sau creditul ipotecar 100% online. Am fost pionieri in toate acestea si nu ne oprim aici.

Daca e digital, e Libra, ne place noua sa spunem.

Suntem banca aceea care iti ofera posibilitatea de a face complete banking de acasa, fara niciun drum la banca, de la deschiderea contului, pana la orice operatiune bancara, din internet sau mobile banking.

Orientarea noastra digitala reprezinta viziunea si atuul nostru. Intr-o perioada total iesita din comun, am demonstrat ca suntem pregatiti si pentru situatii imprevizbilie.

De ce? Pentru ca suntem digitali, iar digitalul inseamna solutii si in..sau mai ales in perioade neobisnuite, asa cum a fost si cea pe care am traversat-o cu totii in primele luni ale acestui an.

Si pentru ca ne-am convins ca solutii digitale exista pentru foarte multe lucruri, ne-am gandit la o modalitate in plus prin care sa fim aproape de tine si de toti cei care, ca si tine, vor sa inteleaga cum se vede fenomenul bancar din interior.

Asa a aparut Libra Podcast!

Ce VEI descoperi in Podcast? Oameni deschisi, informatie si transparenta.

Ce NU VEI descoperi in Podcast? Oameni scortosi, limbaj de lemn si lipsa transparentei.

Asculta-ne pe Libra Podcast si trage singur concluziile: www.librabank.ro/podcast!

Ai nevoie de ajutor?