Simplificam bankingul pentru tine
CONTURI

Pachetul LibraFree
Gratuitate extinsa

Conturi persoane fizice Zero comisioane
deschidere, administrare, incasari si plati in lei

Vei putea imediat:

 • - sa portezi bani din alta banca
 • - sa-ti faci un cont de economii
 • - sa soliciti un credit online
 • [+] oferta completa
ECONOMII

Comision ZERO la scadenta depozit

Dobanzi depozite 2.43% la un an
si o luna pentru
depozite in lei
CREDITE

0% comision acordare/administrare

Credite persoane fizice

Card de debit online si credit online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Mizam pe RAPIDITATE
 • Comision 3 lei pentru plati
  sub 50.000 lei
 • Zero comision depunere numerar
 • Zero costuri de deschidere cont
 • Platforma schimburi valutare (tranzactionare timp real)
 • [+] oferta completa
DEPOZITE
Dobanzi depozite persoane juridice 2.00% pentru
un depozit pe
18 luni in Lei
Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Solutii pentru finantarea proiectelor
OPERATIUNI

Zero costuri deschidere cont

 • - Comision 3 lei pentru plati sub 50.000 lei
 • - Zero comision depunere numerar
  Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.

Culoare. Identitate. Arta. Libra Cultural – Art Core 2019

Ne uitam in jur si ce vedem mai intai? Culoarea, care se regaseste in propriul set de valori si gusturi. Sunt culori care ne spun totul si culori care nu ne spun nimic. Putem vedea galben, albastru si rosu separat si ne pot crea apatie, insa impreuna deja sunt parte a identitatii noastre. Suntem mandri cand le vedem la competiții nationale si ne este dor de ele cand sunt departe de noi. Sunt culorile noastre, la fel cum arta romanilor care au creat timp de sute de ani, este arta noastra.

Libra Internet Bank

Ce este identitatea nationala? Sentimentul unei persoane de a aparține unei natiuni, cultura noastra, arta, valorile care ne unesc. Despre asta a fost prima editie Libra Cultural - Art Core 2019, despre identitate, despre o calatorie inspre ea, pentru a o cunoaște si pentru a ne cunoaste.

Am plecat in acest drum, necunoscut pentru cei mai multi dintre cei 20 de participanti, impreuna cu Vlad Babenco, ghidul care ne-a provocat la discutii, a facut ca aceasta calatorie sa fie altfel, sa vedem o opera de arta cu un ochi care nu imparte lucrurile in frumoase si urate. Si sa iubim mai mult arta.

Am gasit prin culoarele Muzeului Național de Arta al Romaniei, in Galeria de Arta Romaneasca, primii pasi facuti de artistii romani, am ințeles cum si-au pus amprenta diversele perioade ale istoriei pe panzele artistilor romani si am aflat povesti si simboluri din operele lor.

Am trecut de la arta bisericeasca, la primele portrete, ne-am plimbat printre peisajele rurale ale lui Grigorescu, am vazut picturile de pe cutiile de tutun ale lui Theodor Aman si marile lui fresce. Am inteles vibratia culorilor cand am "atins" cu privirea florile lui Luchian si mai departe am descoperit arta celor mai mari pictori romani: Ion Andreescu, Gheorghe Petrascu, Camil Ressu, Corneliu Baba, Nicolae Tonita si multi altii.

Un mesaj care a ramas in telefoanele colegilor nostri si pe paginile de instagram este acesta "Eu, cu noul meu, vin din ceva care este foarte vechi." din Sala Constantin Brancusi.

Ziua s-a încheiat in aceeasi atmosfera elitista, la Artmark unde am admirat Palatul Cesianu – Racovita, am gustat din bucate alese si am participat la o degustare exclusivista de vinuri.

Libra Cultural este un program pentru angajati,in care timp de 5 sesiuni angajatii Libra au parte de experiente de pus in ”rama”, ce include tururi ghidate in mari muzee de arta din Romania si sesiuni de dezbateri.

Daca vrei sa beneficiezi si tu de programele speciale pentru angajati si de beneficiile oferite, aplica aici: https://www.librabank.ro/Cariere

Ai nevoie de ajutor?