Libra Internet Bank

Blog

Card pe șezlong – poveste cu factor de protecție 50

15 Iulie 2022 | Educatie Financiara

E ora 13:00, undeva pe o plajă mult visată. Cash stă tolanit pe nisip, cu ochii închiși:

Libra Internet Bank

Am ajuns pe plajă. În sfârșit! Visez la asta de aproape trei ani. Gândul că voi ajunge iar aici m-a ajutat mult în acești ani. Ani de așteptare și de teamă. Ani în care și visatul cu ochii deschiși a devenit nerealist. Și cu toate astea, iată-mă aici, întins pe nisipul ăsta alb și fin care abia aștepta să mă ia din nou în brațe.

Soarele arde ca focul.

E minunat... deși, trebuie să recunosc, nisipul e puțin cam fierbinte, iar pielea a început deja să mi se înroșească... În fine, ce mai contează! Detalii! Deși, ar fi fost bune un sezlong și o umbrela. Offf...cele de lângă mine arată grozav. Păcat că pot fi plătite doar cash! Am doar cardul la mine... dar, sincer să fiu, n-am de gând să plătesc cine știe ce comision la bancomatul ăla de vis-a-vis, pentru un moft... Și nici la hotel nu mă întorc acum, orice ar fi! E mult prea frumos aici.. și am așteptat atât...

Cash și-a petrecut următoarele trei zile în camera lui de hotel, înfășurat în cearșafuri îmbibate cu ceai de mușețel. La întoarcerea în țară, Cash și-a comandat un card Avanpost de la Libra Internet Bank.

Morala: uneori, e bine să ai la tine un card cu retrageri gratuite de la orice bancomat din lume! Fie ele și trei pe lună!