Libra Internet Bank

Blog

14 septembrie 2019 – Prima editie a Zilei Nationale a Constructorului

16 Septembrie 2019 | Corporate

Motiv de mare sarbatoare pentru Real Estate-ul romanesc, in general, si pentru toti constructorii din Romania, in special, sambata, 14 septembrie 2019, cand a fost sarbatorita in premiera Ziua Nationala a Constructorului.

Intr-o atmosfera de inalta tinuta, sala Grand Ballroom Regina Maria, de pe domeniul Palatului Stirbey din Buftea, si-a primit oaspetii: oficialitati, oamenii de afaceri, specialisti si muncitori in constructii. Cu totii au onorat invitatia de a lua parte la aceast eveniment special, de la care nici noi nu puteam lipsi. Si asta pentru ca Real Estate-ul inseamna foarte mult pentru Libra Internet Bank.

Libra Internet Bank

Anul acesta se implinesc 5 ani de cand suntem partenerii constructorilor, dezvoltatorilor si ai consumatorilor finali din Romania. In tot acest timp, am pus umarul, impreuna cu ei, la transformarea ideilor in proiecte si a proiectelor in realitate. Acelasi lucru l-am facut si sambata, cand am decis sa fim Sponsorul Principal al primei editii a Zilei Nationale a Constructorului.

In fata unui auditoriu specializat, Emil Bituleanu, director general al Libra Internet Bank, i-a indemnat pe constructori sa aiba incredere in dezvoltatorii care lucreaza cu Libra si a vorbit despre rolul bancii noastre in dezvoltarea sectorului imobiliar din Romania. Putin mai tarziu, tot el a fost cel care a acordat si Trofeul "Libra Internet Bank" celor de la Asociatia Casa Sociala a Constructorilor, initiatori ai acestui eveniment.

A fost o zi cu speciala, pentru oameni speciali pe care a fost o bucurie sa ii sarbatorim, alaturi de partenerii nostri.
La multi ani, inca o data, dragi constructori!