Simplificam bankingul pentru tine
CONTURI

Pachetul LibraFree
Gratuitate extinsa

Conturi persoane fizice Zero comisioane
deschidere, administrare, incasari si plati in lei

Vei putea imediat:

 • - sa portezi bani din alta banca
 • - sa-ti faci un cont de economii
 • - sa soliciti un credit online
 • [+] oferta completa
ECONOMII

Comision ZERO la scadenta depozit

Dobanzi depozite 2.43% la un an
si o luna pentru
depozite in lei
CREDITE

0% comision acordare/administrare

Credite persoane fizice

Card de debit online si credit online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Mizam pe RAPIDITATE
 • Comision 3 lei pentru plati
  sub 50.000 lei
 • Zero comision depunere numerar
 • Zero costuri de deschidere cont
 • Platforma schimburi valutare (tranzactionare timp real)
 • [+] oferta completa
DEPOZITE
Dobanzi depozite persoane juridice 2.00% pentru
un depozit pe
18 luni in Lei
Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Solutii pentru finantarea proiectelor
OPERATIUNI

Zero costuri deschidere cont

 • - Comision 3 lei pentru plati sub 50.000 lei
 • - Zero comision depunere numerar
  Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.

14 septembrie 2019 – Prima editie a Zilei Nationale a Constructorului

Motiv de mare sarbatoare pentru Real Estate-ul romanesc, in general, si pentru toti constructorii din Romania, in special, sambata, 14 septembrie 2019, cand a fost sarbatorita in premiera Ziua Nationala a Constructorului.

Intr-o atmosfera de inalta tinuta, sala Grand Ballroom Regina Maria, de pe domeniul Palatului Stirbey din Buftea, si-a primit oaspetii: oficialitati, oamenii de afaceri, specialisti si muncitori in constructii. Cu totii au onorat invitatia de a lua parte la aceast eveniment special, de la care nici noi nu puteam lipsi. Si asta pentru ca Real Estate-ul inseamna foarte mult pentru Libra Internet Bank.

Libra Internet Bank

Anul acesta se implinesc 5 ani de cand suntem partenerii constructorilor, dezvoltatorilor si ai consumatorilor finali din Romania. In tot acest timp, am pus umarul, impreuna cu ei, la transformarea ideilor in proiecte si a proiectelor in realitate. Acelasi lucru l-am facut si sambata, cand am decis sa fim Sponsorul Principal al primei editii a Zilei Nationale a Constructorului.

In fata unui auditoriu specializat, Emil Bituleanu, director general al Libra Internet Bank, i-a indemnat pe constructori sa aiba incredere in dezvoltatorii care lucreaza cu Libra si a vorbit despre rolul bancii noastre in dezvoltarea sectorului imobiliar din Romania. Putin mai tarziu, tot el a fost cel care a acordat si Trofeul "Libra Internet Bank" celor de la Asociatia Casa Sociala a Constructorilor, initiatori ai acestui eveniment.

A fost o zi cu speciala, pentru oameni speciali pe care a fost o bucurie sa ii sarbatorim, alaturi de partenerii nostri.
La multi ani, inca o data, dragi constructori!

Ai nevoie de ajutor?