Adw

Stiri

Euronet isi extinde reteaua independenta de ATM-uri din Romania prin semnarea unui acord cu Libra Internet Bank

Bucuresti, Romania - 6 noiembrie 2014. Euronet Services SRL, filiala din Romania a Euronet Worldwide Inc. (NASDAQ: EEFT), anunta achizitia a 44 de ATM-uri de la Libra Internet Bank SA. Prin acest nou parteneriat, reteaua de ATM-uri din sucursalele bancii va fi detinuta si operata de Euronet, urmand sa fie inclusa in reteaua Euronet, ceea ce va duce la cresterea numarului total de ATM-uri Euronet din Romania la 430 de terminale.

06-11-2014 Citeste mai mult
Libra Internet Bank sprijina studentii si tinerii absolventi care isi doresc o cariera in banking

Bucuresti - 5 noiembrie, Libra Internet Bank invita studentii si tinerii absolventi, care isi doresc o cariera in banking, sa participe la un workshop interactiv de 2 ore (13:30 – 15:30) in cadrul evenimentului Career Innovation Week, ce va avea loc in data de 13 noiembrie, la Hotel Caro din Bucuresti.

05-11-2014 Citeste mai mult
Libra Internet Bank ofera credite pe loc si consultanta fermierilor, la Indagra 2014

Bucuresti , 29 octombrie - Libra Internet Bank participa, in intervalul 29 octombrie - 2 noiembrie, la Targul Indagra, cea mai mare expozitie cu produse agricole desfasurata la Romexpo.

29-10-2014 Citeste mai mult
Strategia de crestere echilibrata si inovatia prin tehnologie - motoarele performantei Libra Internet Bank

Bucuresti - 28 octombrie: Libra Internet Bank a incheiat cu profit si dupa al treilea trimestru din 2014, atingand la finalul lunii septembrie 2014 un profit net de 3.5 milioane RON, ca urmare a unei strategii de crestere, in special pe segmente de piata bine definite prin strategii de dezvoltare.

28-10-2014 Citeste mai mult
Libra Internet Bank deschide o noua Sucursala pentru clientii din zona Chitila

Bucuresti, 24 octombrie - Libra Internet Bank deschide o noua Sucursala, in zona Chitila din Bucuresti, aceasta fiind a 37-a Sucursala a sa, atat din tara, cat si din Bucuresti si Judetul Ilfov.

24-10-2014 Citeste mai mult
Libra Internet Bank a obtinut premiul „Euro STP Excellence Award”, pentru calitatea executiei platilor in Euro

Bucuresti - 22 octombrie, calitatea executiei platilor în Euro efectuate de Libra Internet Bank a fost recunoscuta de catre KBC, care a acordat bancii premiul "Euro STP Excellence Award", pe anul 2013.

22-10-2014 Citeste mai mult
Libra Internet Bank deschide o noua sucursala in Bucuresti, extinzandu-si reteaua la 36 de unitati

Bucuresti, 16 octombrie - Libra Internet Bank deschide o noua sucursala în Bucuresti, pentru clientii din zona 13 Septembrie. Noua sucursala devine a 36–a unitate Libra Internet Bank mai mult de jumatate dintre acestea fiind situate în Bucuresti si Judetul Ilfov.

16-10-2014 Citeste mai mult
Libra Internet Bank participa la AgriCultura 2014, cel mai important targ de agricultura din Braila

Braila, 8 octombrie - Libra Internet Bank participa saptamana aceasta la cea de-a XVIII-a editie a Targului National de Agricultura.

08-10-2014 Citeste mai mult
Libra Internet Bank a lansat „Academia de training”, un program de pregatire intensa pentru tinerii absolventi interesati de o cariera in vanzari, in sistemul bancar

Bucuresti - 8 octombrie: Libra Internet Bank deruleaza pe parcursul a 3 luni un program de training intensiv in cadrul "Academiei de Training", adresat tinerilor orientati catre relatia cu clientii corporate si professionals si care isi doresc sa inceapa o cariera in banking.

08-10-2014 Citeste mai mult
Actionarii Libra Internet Bank au aprobat majorarea capitalului social cu 8 milioane de lei pentru sustinerea cresterii bancii

Bucuresti, 23 septembrie - Libra Internet Bank isi continua evolutia foarte buna si obtine sprijinul actionarilor pentru a continua proiectele strategice de dezvoltare teritoriala, precum si pentru cresterea investitiilor in tehnologie.

23-09-2014 Citeste mai mult
9