Adw

Stiri

Informatii privind lista bancilor disponibile pentru transferuri bancare

Incepand din data 31 decembrie 2015, Banca Volksbank Romania S.A. nu mai este afisata in lista bancilor disponibile pentru transferurile efectuate prin serviciul Internet Banking.

17-12-2015 Citeste mai mult
Libra Internet Bank in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie Arges organizeaza gratuit pentru IMM-urile din Pitesti un workshop pe tema fondurilor europene

Pitesti, 10 decembrie: In cadrul workshop-ului vor fi detaliate oportunitatile oferite de noile produse de finantare cu garantie 50% acordata prin programul COSME, Competitiveness of Enterprises and Small and Medium-sized Enterprises (SMEs).

10-12-2015 Citeste mai mult
Libra Internet Bank deschide o noua sucursala in Bucuresti, in zona Pantelimon

Bucuresti, 25 noiembrie: Libra Internet Bank anunta deschiderea celei de-a 43-a sucursale, situata in Bucuresti pe Soseaua Pantelimon, nr. 286.

25-11-2015 Citeste mai mult
Informatii privind lista bancilor disponibile pentru transferuri bancare

Incepand din data 30 octombrie 2015, Banca Millennium S.A. nu mai este afisata in lista bancilor disponibile pentru transferurile efectuate prin serviciul Internet Banking.

25-11-2015 Citeste mai mult
Libra Internet Bank si MasterCard au fost premiate pentru integrarea serviciilor MasterPass si MoneySend in portofelul electronic LibraPay

Bucuresti, 24 noiembrie: Libra Internet Bank si MasterCard Romania au fost premiate in cadrul Galei Finmedia pentru colaborarea, in vederea lansarii comerciale in 2016, a Wallet LibraPay, primul portofel electronic propriu-zis al unei banci comerciale din Romania care integreaza solutia de plati online si mobile MasterPass.

24-11-2015 Citeste mai mult
Libra Internet Bank organizeaza gratuit pentru IMM-urile din Iasi un workshop pe tema fondurilor europene

Iasi, 24 noiembrie: In cadrul workshop-ului vor fi detaliate oportunitatile oferite de noile produse de finantare cu garantie 50% acordata prin programul COSME, Competitiveness of Enterprises and Small and Medium-sized Enterprises (SMEs).

24-11-2015 Citeste mai mult
Libra Internet Bank raporteaza un profit de aproape 19 milioane lei dupa cel de-al treilea trimestru

Bucuresti, 13 noiembrie: Libra Internet Bank a obtinut, in primele 9 luni din 2015, un profit net de 18,8 milioane lei.

13-11-2015 Citeste mai mult
Libra Internet Bank lanseaza un serviciu rapid si gratuit de portare a banilor direct in contul de economii, cu 2% dobanda

Bucuresti, 9 noiembrie: Libra Internet Bank lanseaza un serviciu inovator de portabilitate total gratuit si instantaneu din orice cont bancar din Romania, direct in contul de economii nelimitat, cel mai bun cont de economii de pe piata bancara, cu dobanda de 2%.

09-11-2015 Citeste mai mult
Libra Internet Bank devine agent de plata pentru Depozitarul Central

Bucuresti, 9 noiembrie: Depozitarul Central informeaza ca Libra Internet Bank a devenit agent de plata pentru institutie, prin intermediul acestuia urmand sa fie efectuate plati de dividende sau alte sume de bani, pentru emitentii de instrumente financiare care vor desemna respectiva institutie de credit drept agent de plata propriu.

09-11-2015 Citeste mai mult
Libra Internet Bank reduce comisioanele operationale pentru toate persoanele juridice

Bucuresti, 29 octombrie: Libra Internet Bank continua seria ofertelor foarte competitive si anunta una dintre cele mai bune solutii operationale de pe piata, adresata clientilor din categoria persoanelor juridice.

04-11-2015 Citeste mai mult
5