Adw

Stiri

Noi facilitati pentru serviciul de debit direct al Libra Internet Bank

Ne bucuram sa va anuntam ca serviciul de debit direct va oferi noi facilitati.

23-03-2016 Citeste mai mult
Libra Internet Bank se extinde si deschide o noua sucursala in Constanta

Bucuresti, 15 februarie: Libra Internet Bank isi consolideaza prezenta pe piata din Constanta si deschide cea de-a doua sucursala, amplasata in Bulevardul Tomis 132, bl. LE1- LE2.

15-02-2016 Citeste mai mult
Libra Internet Bank a finantat IMM-urile cu peste 50 milioane lei prin programul COSME

Bucuresti, 12 februarie: Libra Internet Bank a acordat IMM-urilor credite de peste 50 milioane lei cu garantie 50% prin programul COSME (Competitivness of Entreprises and Small and Medium Sized Enterprises), finantat de Uniunea Europeana.

12-02-2016 Citeste mai mult
PREMIERA: Romanii din diaspora isi pot deschide acum cont la o banca din Romania, de oriunde s-ar afla in Europa

Bucuresti, 3 februarie: Pentru prima data in Romania, Libra Internet Bank lanseaza un serviciu online care permite cetatenilor romani locuiesc in tarile Uniunii Europene sa lucreze cu o banca de acasa, oriunde ar fi in Europa.

03-02-2016 Citeste mai mult
Libra Internet Bank expediaza gratuit la sediul clientilor biletele la ordin si cecurile

Bucuresti, 27 ianuarie: Libra Internet Bank continua seria avantajelor oferite clientilor persoane juridice si introduce livrarea gratuita a Instrumentelor de Debit (bilete la ordin si cecuri).

27-01-2016 Citeste mai mult
Modificarea dobanzii la cardurile in Euro, incepand cu 14.01.2016

Incepand cu data de 14.01.2016, dobanda aplicabila pentru cardurile in Euro MasterCard Gold, MasterCard Eva si MasterCard Libra Medical se modifica din 1% p.a. in 0%.

14-01-2016 Citeste mai mult
LIBRA INTERNET BANK finanteaza cu 40 milioane lei constructia Ansamblului rezidential PLATINIA, din centrul orasului Cluj-Napoca

LIBRA INTERNET BANK, parte a grupului american de investitii New Century Holdings, finanteaza cu 40 milioane de lei constructia Ansamblului rezidential PLATINIA, realizat de companiile Florisal si Drusal, in centrul municipiului Cluj-Napoca. Proiectul PLATINIA este unul spectaculos si va revigora o zona plina de istorie si traditie din centrul orasului, fostul sit al fabricii de bere Ursus.

11-01-2016 Citeste mai mult
Informare cu privire la reducerea comisioanelor pentru platile externe in valuta EURO

Bucuresti, 7 ianuarie: Ca urmare a aderarii Libra Internet Bank la Programul SEPA EURO, clientii care efectueaza plati externe in euro vor putea beneficia de comisioane reduse, alegand ca metoda de plata "SEPA EURO". Optiunea este disponibila atat clientilor persoane fizice, cat si persoane juridice.

07-01-2016 Citeste mai mult
Fondul European de Investitii si Libra Internet Bank au semnat majorarea acordului de finantare prin care pun la dispozitia microintreprinderilor 21 milioane de lei

Bucuresti, 17 decembrie: Fondul European de Investitii (FEI) si Libra Internet Bank au semnat majorarea acordului de finantare, in valoare totala de 21 milioane de lei, in cadrul programului Progress Microfinance, cu fonduri de la Uniunea Europeana, care va permite bancii sa acorde microintreprinderilor noi imprumuturi.

17-12-2015 Citeste mai mult
Informatii privind lista bancilor disponibile pentru transferuri bancare

Incepand din data 31 decembrie 2015, Banca Volksbank Romania S.A. nu mai este afisata in lista bancilor disponibile pentru transferurile efectuate prin serviciul Internet Banking.

17-12-2015 Citeste mai mult
4