Simplificam bankingul pentru tine
CONTURI

Cont online

Conturi persoane fizice Zero comisioane
deschidere, administrare, incasari si plati in lei

Vei putea imediat:

 • - sa portezi bani din alta banca
 • - sa-ti faci un cont de economii
 • - sa soliciti un credit online
 • [+] oferta completa
ECONOMII

Comision ZERO la scadenta depozit

Dobanzi depozite 3.52% la un an
si o luna pentru
depozite in lei
CREDITE

0% comision
acordare / administrare

Credit de consum de pana la 30.000 lei
fara sa mergi la banca
Card de debit online si credit online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Mizam pe RAPIDITATE
 • Comision 3 lei pentru plati
  sub 50.000 lei
 • Zero comision depunere numerar
 • Zero costuri de deschidere cont
 • Platforma schimburi valutare (tranzactionare timp real)
 • [+] oferta completa
DEPOZITE
Dobanzi depozite persoane juridice 2.10% pentru
un depozit pe
18 luni in Lei
Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.

Academia de Banking
Primul pas in banking
Academia de Banking este un program de training, platit, prin care oferim sansa noilor generatii de absolventi si/sau masteranzi de a face primul pas in banking alaturi de Libra.

Pregatirea este orientata catre invatarea de tip "learning by doing", fiindca suntem de parere ca cel mai bine inveti din experienta: din cea pe care o vei trai pe parcursul unei luni in "incubator"; din experienta Customer Relationship Managerilor alaturi de care vei exersa intre 2 si 4 saptamani prin training "on the job". Si ei au fost odata ca tine. Acum pot fi resurse importante pentru dezvoltarea ta.

Academia iti ofera oportunitatea de a experimenta practic "viata unui CRM". Vei porni de la aspectele teoretice, le vei putea aplica la nivelul interactiunilor reale cu clientii. Modulele pe care le vei parcurge sunt concentrate pe soft skills, comunicare, in banking si nu numai, pe procesul de vanzare, pe relatia cu clientul, precum si pe analiza financiara, administrare si operatiuni bancare

Ulterior acestei perioade de aproximativ 2 luni, in functie de traseul tau in Academie, vei fi unul dintre Customer Relationship Managerii din sucursalele noastre.

"Omul, cat traieste, invata!" e proverbul ce defineste viziunea pe care o abordam si Academia de Banking iti propune sa faci primul pas in acest sens.

Da-ti voie sa iti dezvolti cariera in banking! Noi evoluam rapid. Si tu poti!

Ai nevoie de ajutor?