Simplificam bankingul pentru tine
CONTURI

Gratuitate extinsa

Conturi persoane fizice Zero comisioane
deschidere, administrare, incasari si plati in lei

Vei putea imediat:

 • - sa portezi bani din alta banca
 • - sa-ti faci un cont de economii
 • - sa soliciti un credit online
 • [+] oferta completa
ECONOMII

Comision ZERO la scadenta depozit

Dobanzi depozite 3.79% la un an
si o luna pentru
depozite in lei
Card de debit online si credit online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Mizam pe RAPIDITATE
 • Comision 3 lei pentru plati
  sub 50.000 lei
 • Zero comision depunere numerar
 • Zero costuri de deschidere cont
 • Platforma schimburi valutare (tranzactionare timp real)
 • [+] oferta completa
DEPOZITE
Dobanzi depozite persoane juridice 4.72% pentru
un depozit pe
18 luni in Lei
Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.

Stiri financiare despre produsele Libra Internet Bank

Deschide cont online
dureaza 3 minute

Workshop-uri bancare in Oltenia pentru fermieri

Craiova, 11 aprilie 2019: Peste 50 de fermieri si alti antreprenori din zona Olteniei au participat astazi, la Craiova, la doua workshop-uri organizate de LIBRA INTERNET BANK pentru a cunoaste mai bine facilitatile de garantare oferite de Fondul European de Investitii, pe care le pot accesa prin intermediul bancii.

Evenimentele au avut loc in Sala Amza Pellea, din Hotel Ramada.

Libra Internet Bank

Programul PRSL se adreseaza afacerilor din mediul rural, care pot accesa finantari de pana la 2 milioane lei pentru investitii si activitate curenta, beneficiind de garantii europene de 70%, fara niciun fel de comision de garantare suplimentar.

Programul COSME se adreseaza IMM-urilor cu pana la 249 angajati si cifra de afaceri mai mica de 50 milioane euro, care pot accesa finantari de pana la 699 mii lei, beneficiind de garantii europene de 50%, fara niciun fel de comision de garantare suplimentar.

Fondul European de Investitii (FEI) face parte din grupul Bancii Europene de Investiție. Misiunea sa principala este sa sustina microintreprinderile si intreprinderile mici si mijlocii din Europa, ajutandu-le sa obtina acces la finantare. FEI proiecteaza si dezvolta capital de risc si de creștere, garantii si instrumente de microfinantare care se concentreaza exact pe acest segment de piata. In aceasta calitate, FEI favorizeaza obiectivele UE pentru sustinerea inovației, cercetarii si dezvoltarii, antreprenoriatului, cresterii si ocuparii fortei de munca.

Recunoscuta pentru activitatea de succes dedicata profesiilor liberale, dezvoltatorilor imobiliari si agribusiness-ului, LIBRA INTERNET BANK foloseste inovatia si noile tehnologii pentru a oferi cea mai buna experienta bancara clientilor sai. Cu o retea de 52 de sucursale, LIBRA INTERNET BANK este una dintre cele mai dinamice banci din Romania si a fost desemnata, in 2018, "Cea mai inovatoare banca", in cadrul a trei evenimente de prestigiu din industria bancara.

11-04-2019