Libra Internet Bank

Veste bună pentru mii de români! Aplicația de mobile banking a Libra Internet Bank este acum disponibilă și în Huawei AppGallery

București, 15 decembrie 2022: Libra Internet Bank face accesibilă aplicația de mobile banking și utilizatorilor de telefoane mobile Huawei de generație nouă (lansate începând cu luna ianuarie 2020). Acum, aplicația de mobil a băncii poate fi instalată și actualizată direct din magazinul de aplicații dedicat posesorilor dispozitivelor Huawei: AppGallery.

„Aplicația de mobile banking a băncii este, în esență, banca însăși. Iar banca trebuie să fie accesibilă clienților, prin toate mijloacele posibile. Este o abordare în care credem și care face ca Libra să fie astăzi una dintre cele mai digitalizate bănci din România. Prin intermediul aplicației noastre de mobile banking, clienții pot efectua o gamă foarte largă de operațiuni, de la tranzacții diverse, la actualizări de date fără a mai veni la bancă sau la transferuri instant între cardurile emise de către orice bancă din România. Prin lansarea și în Huawei AppGallery, extindem toate aceste facilități către un segment important din piață”, a declarat Emil Bituleanu, Director General al Libra Internet Bank.

„Ne bucurăm să anunțăm integrarea aplicației Libra Internet Bank în AppGallery, astfel încât orice utilizator să beneficieze de operațiunile bancare dorite oriunde și oricând prin intermediul unui smartphone Huawei. Direcția noastră de business își propune să ofere cât mai multe aplicații populare, cerute de consumatori, astfel că la nivel global am atins cifra de 220,000 de aplicații integrate cu Huawei Mobile Services”, a spus Sharon Ren, Head of Romania Ecosystem Development & Operations, Huawei Consumer Business Group.

Libra Internet Bank pune la dispoziția clienților persoane fizice și juridice una dintre cele mai performante aplicații de mobile banking din piață, de unde aceștia pot realiza cu ușurință toate operațiunile bancare importante (plată, transfer, comandă card, schimb valutar, constituire depozit etc.), oricând și de oriunde, în condiții de maximă siguranță. Aplicația Libra Mobile Banking poate fi descarcată și instalată gratuit din Google Play, App Store și Huawei AppGallery.

Despre AppGallery

AppGallery este al treilea cel mai mare magazin de aplicații din lume, cu peste 580 de milioane de utilizatori activi lunar la nivel global. Numărul de aplicații care pot fi descărcate din AppGallery a crescut cu 147% de la un an la altul. AppGallery este un ecosistem inteligent și inovator, care permite dezvoltatorilor să creeze experiențe unice pentru consumatori. HMS Core permite aplicațiilor să fie integrate pe diferite dispozitive, oferind mai mult confort și o experiență mai simplă – iar acest lucru face parte din strategia extinsă "1+8+N" a Huawei.

Cu AppGallery, viziunea Huawei este de a crea o platformă de distribuție a aplicațiilor deschisă, inovatoare, accesibilă consumatorilor și, în același timp, de a proteja cu strictețe confidențialitatea și securitatea utilizatorilor, oferind în același timp o experiență unică și inteligentă. Fiind unul dintre primele trei magazine de aplicații la nivel global, AppGallery oferă o mare varietate de aplicații globale și locale în 18 categorii, inclusiv navigare & transport, știri, social media, shopping, modă și multe altele. AppGallery este disponibil în peste 170 de țări și regiuni cu peste 580 de milioane de utilizatori activi lunar la nivel global. Huawei a colaborat cu 6 milioane de dezvoltatori din întreaga lume, distribuțiile totale de aplicații depășind 432 miliarde în 2021, cu o creștere de 12% de la un an la altul.

Pentru actualizări regulate despre AppGallery, accesați: https://consumer.huawei.com/en/mobileservices/appgallery/

***

Libra Internet Bank, membră a grupului american de investiții New Century Holdings, este una dintre cele mai dinamice bănci din România în ultimii ani, fiind specializată în domenii precum profesiile liberale, proiectele rezidențiale și agribusiness-ul. Banca acordă o atenție deosebită tehnologiei moderne și parteneriatelor cu fintech-urile.


Publicat pe: 15 Decembrie 2022